Novosti

  • Novosti
  • Prijavite se na Tech Boost program – program koji stvara pobjednike!

Prijavite se na Tech Boost program – program koji stvara pobjednike!


Ured WBAF Hrvatska u okviru Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije u ime fonda EFSE (European Fund for Southest Europe) ponovno poziva poduzetnike početnike i poduzetnike s potencijalom rasta i inovativnim tehnološkim idejama na sudjelovanje u Tech Boost predakceleracijskom programu čiji je lead partner Startup Wise Guys. 

Program će trajati od 14. rujna do 06. studenoga. Predakceleracijski program u 8 tjedana obuhvaća online edukacije o razvoju poslovanja, investicijama, prodaji, uspješnom pitchingu i raznim drugim poduzetničkim temama važnim za održivi razvoj i rast, zatim online i onsite mentorstvo te završava intenzivnim kampom u dvorcu Bračak kraj Zaboka. 

Velik dio aktivnosti planira se online, a dio sadržaja ovisno o okolnostima vezanim uz pandemiju održavat će se u dvorcu Bračak (Zabok). Troškovi izvođenja programa, smještaja i prehrane kao i veći dio troškova transfera do mjesta održavanja (dvorac Bračak kod Zaboka) su pokriveni. One koji uspješno savladaju i završe program vodimo na Entrepreneurship Tournament u organizaciji EFSE fonda sljedeće godine u Sarajevo s mogućnošću osvajanja nagrade od 10.000 EUR.

Prethodni turnus Tech Boost programa dao je i ovogodišnjeg pobjednika Podima – tim Farseer. 

Više informacija i prijave na: https://poduzetnickicentar-kzz.hr/tech-boost-program/

S pitanjima se obratite na romana@poduzetnickicentar-kzz.hr

PRIJAVE SU OTVORENE DO 06. rujna 2020. godine.
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.