O HOK-u

  • O HOK-u
  • Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

OBAVIJEST KORISNICIMA

Od 25. 05. 2018. godine u Republici Hrvatskoj je u primjeni Opća uredba o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: Uredba) koja predstavlja bitan napredak u području zaštite osobnih podataka.

Sukladno Uredbi, donijeli smo Pravilnik o zaštiti i obradi osobnih podataka i imenovali Službenika za zaštitu osobnih podataka, koji dodatno brine da se Vaši osobni podaci u Hrvatskoj obrtničkoj komori (dalje u tekstu HOK) zakonito obrađuju. Naš Pravilnik o zaštiti i obradi osobnih podataka dostupan je ovdje te Vas molimo da se dodatno informirate o svojim pravima, kao i novim standardima zaštite privatnosti koje HOK uvodi u poslovanje.

Kao što Vam je poznato, HOK prikuplja i obrađuje osobne podatke prvenstveno s  ciljem promicanja obrta i obrtništva, zastupanja i predstavljanja obrtnika i ostalih članova HOK-a pred državnim i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu, pružanja pomoći prilikom osnivanja i poslovanja obrta, ali i ugovaranja usluga i uspostavljanja poslovnog odnosa, ispunjenja ugovornih obveza, unaprjeđenja poslovnih procesa te izvršavanja zadaća od javnog interesa.

Količina podataka koje prikupljamo ovisi o vrsti usluge koje pružamo. Uz podatke koji su nam potrebni za te svrhe postoji mogućnost prikupljanja i dodatnih podataka  koji su nam potrebni a radi ispunjenja naših zakonskih obveza.

Zahtjeve u pogledu zaštite Vaših podataka koji su propisani Uredbom obradit ćemo u skladu sa svim odredbama Uredbe i ostalih propisa Republike Hrvatske te ove postupke shvaćamo kao priliku da postojeće povjerenje dodatno učvrstimo i unaprijedimo.

Kontakt podaci Službenika za zaštitu osobnih podataka: telefon 01 4806-633 , e-mail: sanja.martinovsky@hok.hr i telefon 01 4806-665 i e-mail: ivana.simic@hok.hrPreuzimanja


Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.