Pogodnosti

 • Pogodnosti
 • HOK Obrtnik plus
 • Partneri

PartneriHEP OPSKRBA

 • popust na opskrbu električnom energijom na temelju potpisanog Ugovora o opskrbi krajnjeg kupca

Hrvatski telekom

Moj digitalni ured, Microsoft 365, pakete podrške za Microsoft 365 usluge, fiskalne blagajne, te besplatnu ugradnju uređaja za nadzor vozila

PEVEX D.D.

PEVEX d.d. je prvi hrvatski trgovački lanac na tržištu od 1990. godine. Trgovački lanac neprehrambenih proizvoda posluje u svim krajevima Hrvatske i nudi široku paletu proizvoda za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U PEVEX ovim prodajnim centrima moguće je birati između više desetaka tisuća raznih artikala. Članovima HOK-a omogućeni su posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana Pevex-a.

Tokić d.o.o.

Članovima Hrvatske obrtničke komore Tokić d.o.o. omogućuje do 25% popusta na više od 80% artikala iz svog asortimana uz korištenje “Tokić kartice vjernosti” na blagajnama poslovnica društva Tokić d.o.o.

Croatia osiguranje

U okviru projekta HOK Obrtnik plus, Croatia osiguranje svim članovima HOK-a nudi popust od 30% na paket mPoduzetnik.

Odvjetničko društvo Mateša&Kapitan

Odvjetničko društvo Mateša&Kapitan sa sjedištem u Zagrebu pruža klijentima cjelokupnu podršku u njihovom poslovanju, osiguravajući im cjelovitu, pravovremenu i profesionalnu pravnu pomoć kako bi njihovo poslovanje bilo uspješnije. 

Postaj d.o.o.

Članovima Hrvatske obrtničke komore Postaj d.o.o. nudi 30% popusta na punu cijenu svih paketa te dva tjedna korištenja aplikacije potpuno besplatno, bez ikakvih obaveza.

EFFECTUS

EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište - visokoškolska ustanova je u RH koja izvodi studij Financije i poslovno pravo i Poslovno upravljanje – MBA (smjerovi: Menadžment financija; Menadžment ljudskih potencijala i znanja; Porezi i poslovno pravo; Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment; Bihevioralna ekonomija)
​​​​​​

Popusti na gorivo

Za detaljne informacije o ostvarivanju popusta na gorivo molimo da nas kontaktirate.

DHH Hrvatska

U sklopu projekta HOK Obrtnik plus, Hrvatska obrtnička komora i DHH Hrvatska sklopile su sporazum kojim se obrtnicima osiguravaju pogodnosti kod ovog partnera.

DHH Hrvatska je najpoznatiji pružatelj usluga web hostinga i vodeći hosting provider u Hrvatskoj sa značajnim brojem domaćih i inozemnih klijenata.
Glavna misija tvrtke je pružiti najbolju moguću uslugu smještaja web stranica kroz stabilnu infrastrukturu i visoko kompetentnu korisničku podršku koja je dostupna u svakom trenutku.

Večernji list d.o.o.

Večernji list nudi članovima Hrvatske obrtničke komore jedinstveni popust na pretplatu na Večernji list. Uz navedeno članovi HOK-a ostvaruju i popust na oglašavanje u izdanjima Večernjeg lista. 

Span Centar kibernetičke sigurnosti

Ako želite povećati i unaprijediti svoju sigurnost prilikom korištenja računala, mobilnih uređaja i Interneta te se suočiti s opasnostima koje vrebaju u cyber svijetu, ovaj tečaj je idealan za vas. 

PCTOGO

PCTOGO pruža jedinstvenu uslugu na hrvatskom informatičkom tržištu – najam informatičke opreme s jamstvom, održavanjem i ugovorima na proizvoljno dug rok.

NARODNE NOVINE d.d.

 • Popust od 15 % na kupnju uredskog i / ili školskog pribora
 • Popust od 15 % na kupnju unificiranih tiskanica
 • Popust od 15 % na kupnju informatičkog pribora i potrošnog materijalau prodavaonicama Narodnih novina d.d. (popust se ne odnosi na biljege, mjenice, e-bonove, školske udžbenike te na objavu oglasa u Službenom listu RH)

Sanitacija d.o.o

Pogodnosti za članove Hrvatske obrtničke komore:
10% popusta na usluge deratizacije, dezinsekcije i dezinfekcije

Hennlich industrijska tehnika d.o.o.

Tvrtka Hennlich, članica Hennlich Grupe, bavi se prodajom, montažom i servisom industrijskih proizvoda te je ekskluzivan zastupnik renomiranih inozemnih proizvođača većinom iz Njemačke, Švicarske, Austrije te Italije.

IVERPAN

 • popust od 15 % na cjelokupni asortiman

MAKROMIKRO GRUPA

 •  popust od 20 % na cjelokupni uredski materijal i papirnu konfekciju
 •  popust od 20 % na potrošni materijal za printere (original i zamjenski)
 •  popust od 5 %  na hardware i POS uređaje

MMM AGRAMSERVIS

Amica asortiman bijele tehnike – 15 %
TCL TV uređaji – 10 %
Gigaset fiksni telefoni – 15 %
Popust od 10 % na usluge servisa i na rezervne dijelove za sve servisne marke mobilnih telefona i tableta koje radi MMM Agramservis d.o.o

OBRAZOVNA GRUPA ZRINSKI

 • Zajedničko sudjelovanje u osposobljavanju obrtnika početnika u cilju pokretanja i vođenja obrta i drugih organizacijskih formi
 • Zajedničko sudjelovanje u osposobljavanju poduzetnika u fazi rasta i razvoja te suradnja u oblikovanju i izvođenju odgovarajućih modela cjeloživotnog obrazovanja za obrtništvo
 • Provođenje projekata i programa na području cjeloživotnog obrazovanja za poduzetništvo (vrtići, osnovne škole, srednje škole visokoškolske ustanove, obrazovanje odraslih, neformalni oblici obrazovanja)
 • Suradnja u izvođenju specijalističkih tečajeva, seminara, radionica, okruglih stolova konferencija
 • Konzultantske aktivnosti radi razvoja i unaprjeđenja poduzetništva i obrtništva, lokalnog i regionalnog razvoja
 • Internacionalizacija poslovanja kroz suradnju s obrtnicima u regiji i u okviru EU; razmjena iskustava, znanja, razvoja poslovnih odnosa i dr.

PROSCO

 • popust od 10 % na kupnju osobnih zaštitnih sredstava iz prodajnog asortimana tvrtke, u minimalnom iznosu od 2000,00 HRK, odnosno 265,45 EUR i više.

Zavod za ispitivanje kvalitete d.o.o.

Članovima Hrvatske obrtničke komore ZIK d.o.o. nudi 25 % popusta  na sve cijene svojih usluga iz Zaštite na radu, Zaštite od požara, Zaštite okoliša i drugo, što uključuje:

 • preglede dizala,
 • preglede i ispitivanje gromobrana,
 • preglede elektroinstalacija (otpor petlje, otpor izolacije, povezanost metalnih masa, ujednačavanje električnih potencijala),
 • ispitivanje zaštite od atmosferskog pražnjenja (gromobrani) te prema potrebi izrada gromobranske knjige,
 • pregled razvodnih ormara,
 • pregled protupanik rasvjete,
 • ispitivanje hidrantske mreže (unutarnje i vanjske)...

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.