Novosti

  • Novosti
  • Održan okrugli stol – blok webinar „e Trgovina” i „Alternativno rješavanje sporo...

Održan okrugli stol – blok webinar „e-Trgovina” i „Alternativno rješavanje sporova”


U sklopu projekta „Promocija poduzetništva“ u kojemu Hrvatska obrtnička komora sudjeluje kao partner, održan je dana 4. ožujka 2021. online okrugli stol kao blok webinar na temu „e-Trgovina” i „Alternativno rješavanje sporova” za sudionike iz Osijeka i okruženja.

Kroz ovu projektnu aktivnost Suda časti HOK-a i Centra za mirenje pri HOK-u promoviraju se poduzetništvo i samozapošljavanje, proširenje poslovanja, prvenstveno e-trgovina te korištenje alternativnog i online rješavanja sporova kao potpora sigurnijem poslovanju malih poduzetnika.

Na sudjelovanje na webinaru pozvani su članovi HOK-a s područja OK Osječko-baranjske županije, OK Brodsko-posavske županije, OK Vukovarsko-srijemske županije, OK Požeško-slavonske županije, OK Virovitičko-podravske županije putem područnih komora i udruženja obrtnika. Na dvosatnom webinaru sudjelovalo je 40 sudionika, uglavnom mali i srednji poduzetnici te budući poduzetnici - učenici i studenti.

Sudionici su od predavača Siniše Begovića i Suzane Kolesar saznali korisne informacije o modelima e-trgovine, mjerenju učinka digitalnog marketinga kao i o ključnim elementima pri kreiranju sadržaja. U dijelu o alternativnom rješavanju sporova sudionici su saznali zašto je poduzetnicima ARS koristan, koje vrste ARS-a se mogu koristiti u Hrvatskoj i pri prekograničnom poslovanju te kako funkcionira online rješavanje sporova.

Polaznici webinara na internetskoj stranici www.budipoduzetnik.eu moći će pristupiti polaganju testa iz e-trgovine i alternativnog rješavanja sporova, a kada ga uspješno polože dobiti će potvrdu temeljem koje će moći ostvariti pogodnosti u sklopu usluga HOK-a iz područja e-trgovine i ARS-a.

Za svakog sudionika online okruglog stola, po izlasku iz tiska, osiguran je besplatni primjerak Vodiča kroz e-trgovinu i alternativno rješavanje sporova, koji će se u elektroničkom obliku moći preuzeti na web stranici projekta.

Hrvatska obrtnička komora, partner u projektu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja „Promocija poduzetništva“ (KK.03.1.2.24.0001). Svrha projekta je organizacija i provedba aktivnosti namijenjenih promoviranju uspješnosti poslovanja te širenje i promicanje priča o uspjehu malih i srednjih poduzetnika čime bi se omogućilo stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj mikro, malih i srednjih poduzetnika. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Više informacija na www.budipoduzetnik.eu

kao i na FB stranici  www.facebook.com/BudiPoduzetnikHOK te Youtube stranici www.youtube.com/channel/UCYUKHPROxEeNWvVvUhAP2TQ projekta.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.