Novosti

  • Novosti
  • Novi partner za nove pogodnosti u projektu HOK Zajednička nabava - Prava Frekven...

Novi partner za nove pogodnosti u projektu HOK Zajednička nabava - Prava Frekvencija d.o.o.


Novi partner za nove pogodnosti u projektu HOK Zajednička nabava - Prava Frekvencija d.o.o.Novi partner u projektu HOK zajednička nabava Prava Frekvencija d.o.o. osigurava povoljniju ponudu PartyNet profesionalnog glazbenog sustava koji će članovima HOK-a osigurati optimizaciju poslovanja.

Uloga Partynet profesionalnog glazbenog sustava je kontrolom glazbe na psihološkoj razini postići učinak da gosti, odnosno kupci ostanu dulje ili kraće u prostoru, da budu aktivniji ili pasivniji, da konzumiraju elegantnija ili jednostavnija pića i jela, a sve to s ciljem postizanja konkretnih ciljeva u poslovanju: povećanja potrošnje, prihoda i produktivnosti, kao i smanjenja troškova putem glazbe i njenih ključnih parametara. 

Nakon 12 godina intenzivnog rada na kontroli psihološkog utjecaja glazbe, tvrtka Prava frekvencija d.o.o. razvila je vlastito hardware i software rješenje gdje vam daje 100%-tnu sigurnost i stabilnost sustava u slučaju nestanka interneta ili električne energije te jednostavnost upotrebe kako za ciljeve zadovoljstva i potrošnje gostiju tako i kod produktivnosti vlastitih djelatnika. 

Za dodatne informacije posjetite stranicu: http://partynetradio.com/hr/
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.