Novosti

  • Novosti
  • Zagorski gospodarski zbor 2020. minimalno i tradicijski

Zagorski gospodarski zbor 2020. minimalno i tradicijski


Zagorski gospodarski zbor, 28. po redu, održat će se u Krapini od 10. do 12. rujna 2020. godine, ali u znatno manjem opsegu i s minimalnim brojem izlagača. U petnaestak izlagačkih kućica, smještenih na prostoru Šetališta hrvatskog narodnog preporoda, svoje proizvode ponudit će izlagači s područja Krapinsko-zagorske županije, uglavnom kućna radinost i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, u prvom redu s naglaskom na tradicijske vrijednosti Hrvatskog zagorja. U sklopu Zagorskog gospodarskog zbora, na posebnoj konferenciji, namijenjenoj u prvom redu medijima, govorit će se o gospodarstvu kroz podatke i pogled Krapinsko-zagorske županije, Grada Krapine, Hrvatske gospodarske komore i Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.

Takav, umanjeni, ovogodišnji program Zagorskog gospodarskog zbora, uvjetovan je brigom organizatora za zdravlje izlagača i posjetitelja, ali i opredjeljenjem da se Zbor održi, makar i u minimalnom obliku, kako bi se nastavila tradicija gospodarskih aktivnosti u sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini.

Odluke su to organizatora Zagorskog gospodarskog zbora, kojega i ove godine zajedno organiziraju Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina i Radio Kaj.

Organizatori zahvaljuju svim gospodarstvenicima, obrtnicima nositeljima OPG-a, poslovnim institucijama i drugim izlagačima koji su iskazali zanimanje za ovogodišnje sudjelovanje, na poziv koji je ranije objavljen, u vjeri da će se Zbor moći održati u punom opsegu. Više na www.zgz.hr




humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.