Novosti

  • Novosti
  • U Udruženju obrtnika Virovitica održan seminar na temu izmjene poreznih propisa ...

U Udruženju obrtnika Virovitica održan seminar na temu izmjene poreznih propisa i pripreme za završni račun


U Udruženju obrtnika Virovitica održan seminar na temu izmjene poreznih propisa i pripreme za završni računUdruženje računovođa Hrvatske gospodarske komore, u suradnji s HGK-Županijskom komorom Virovitica i Udruženjem obrtnika Virovitica, organiziralo je 8. studenog u prostoru Udruženja obrtnika Virovitica seminar na temu izmjena poreznih propisa i pripreme za završni račun. 

Predavač je bio ovlašteni porezni savjetnik Ivan Čevizović, a u ime organizatora nazočne je s temom uvodno upoznala tajnica Vijeća Udruženja računovođa HGK Karla Milinović. Seminar je okupio izuzetno veliki broj zainteresiranih obrtnika i malih poduzetnika koji se bave knjigovodstvenim poslovima te predstavnika tvrtki koji vode računovodstvene poslove.

Glavne teme seminara bile su novi način obračuna neoporezivih iznosa za obroke radnika, troškovi smještaja radnika, iznosi dnevnica u tuzemstvu te novosti vezane za pripreme završnog računa. Na završetku seminara osim predstavnika domaćina, stručnom predavaču se u ime organizatora posebno zahvalio i predsjednik Udruženja računovođa HGK Davor Brkić, istaknuvši kako je ovo bio odličan primjer suradnje gospodarskog i obrtničkog komorskog sustava u pružanju pomoći svojem članstvu.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.