Novosti

  • Novosti
  • U Udruženju obrtnika Velika Gorica održan seminar: novosti u poreznoj reformi i ...

U Udruženju obrtnika Velika Gorica održan seminar: novosti u poreznoj reformi i promjene u obračunu plaće


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

Udruženje obrtnika Velika Gorica organiziralo je seminar za knjigovođe vezan za najavljene porezne reforme i promjene u obračunu plaće, koji je održan 12. rujna 2023. u Udruženju, u trajanju od 9:30 do 13:30.

Prisutne je na početku seminara pozdravila gđa Marina Kršek, potpredsjednica Udruženja obrtnika Velika Gorica, te ih pozvala da se u tako velikom broju odazovu i na sve druge sastanke i aktivnosti koje provodi Ceh uslužnih djelatnosti i Udruženje.

Predavači iz RRiF plus d.o.o., mr. Anja Božina, ovl. rač. i Ivan Petarčić, mag. oec. na seminaru su obuhvatili aktualne teme i novosti za knjigovođe: nove isplatne liste obračuna plaće, naknade za neiskorišteni godišnji odmor i otpremnine (elementi nove isplatne liste, koji sve primitci mogu činiti sastavni dio plaće, dodatci na plaću, ostali primitci i osnovna plaća, utvrđivanje plaće i iskazivanje u isplatnoj listi, iskazivanje neoporezivih primitaka na isplatnoj listi, naknada za neiskorišteni godišnji odmor, potpisnici isplatnih lista, način dostave isplatnih lista, nova isplatna lista NP1-ovršna isprava, utvrđivanje prava i isplata otpremnine te iskazivanje na isplatnoj listi za otpremninu), te prikaz najavljene porezne reforme (promjene u obračunu plaće, novosti u Zakonu o porezu na dohodak, novosti u Zakonu o porezu na dobitak, novosti u Zakonu o PDV-u i ostale bitne novosti u poreznom sustavu).
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.