Novosti

  • Novosti
  • U Udruženju obrtnika Pazin održana je besplatna edukacija za obrtnike „POREZNE A...

U Udruženju obrtnika Pazin održana je besplatna edukacija za obrtnike „POREZNE AKTUALNOSTI I PRIPREMA ZA ZAVRŠNI OBRAČUN“’


Promjene koje nam slijede od 1. siječnja 2024. - izmjene zakona i pravilnika koje donose niz novosti s bezbroj nepoznanica bile su tema predavanja predsjednice Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore Đurđice Mostarčić. Predavanje je održano u četvrtak 23. studenoga, u organizaciji Udruženja obrtnika Pazin. Dvorana Udruženja bila je gotovo u potpunosti ispunjena računovođama, njihovim djelatnicima te zainteresiranim obrtnicima. Tijekom gotovo 4 sata predavanja, obrađena su područja novosti vezanih za porez na dodanu vrijednost, porez na dobit, porez na dohodak, Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom, Zakon o doprinosima, Zakon o poreznom savjetništvu te lokalni porezi.

Gđa Mostarčić vlasnica je obrta Čiste knjige i tvrtke Dudi Speed d.o.o. za knjigovodstvene usluge i porezno savjetovanje te predsjednica Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore.

Kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla je bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva.

Ovo već tradicionalno predavanje Đurđice Mostarčić, predsjednice Sekcije računovođa HOK-a koje se s nestrpljenjem očekuje, jer uvijek je dobro još jednom čuti sve ono što možda već i znamo, no potrebno je proučiti i sve one brojne promjene koje slijede s početkom nove poslovne godine.

Sadržajno, informativno i vrlo korisno. Kao, uostalom, uvijek kad nam u goste dođe Đurđica Mostarčić, koja je i autorica YouTube kanala „Šaptačica poduzetnicima“ putem kojeg dijeli svoje znanje o funkcioniranju financijskog i računovodstvenog segmenta poslovanja.
HOK Obrtnik Plus
HOK Majstori ljepote
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.