Novosti

  • Novosti
  • U Obrtničkom domu u Poreču održana radionica o poslovnom planiranju

U Obrtničkom domu u Poreču održana radionica o poslovnom planiranju


Udruženje obrtnika Poreč u suradnji s poduzećem Pbiro d.o.o. iz Rijeke organiziralo je jučer 5. studenoga 2020. godine u Obrtničkom domu u Poreču radionicu o poslovnom planiranju. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka SCZRH, pozivu se odazvalo pet obrtnika. 

Radionicu je otvorio Robert Velenik, tajnik Udruženja zahvalivši se predavačima Pbiroa na dolasku. Prisutnima je izrazio podršku te nagovijestio buduće aktivnosti koje Udruženje obrtnika Poreč sprema, a kako bi bilo uz obrtnike u ova zahtjevna vremena.

Radionicu je vodio g. Boris Debelić, vlasnik poduzeća Pbiro. Poslovni plan je osnovni instrument pri realizaciji kredita od banaka, privlačenja investitora i ostvarivanja bespovratnih potpora jer omogućava procjenu profitabilnosti i održivosti poslovne aktivnosti. U sklopu informativne radionice predstavljene su mjere za pripremu poslovnog plana koje obuhvaćaju prikupljanje vjerodostojnih obrada nužnih za planiranje.

Radionica je potrajala nešto više od sat vremena, a obrtnici su aktivno učestvovali postavljanjem pitanja i komentarima. S obzirom na aktualnu pandemiju ova je aktivnost provedena poštujući sve mjere sigurnosti te je zahvaljujući sufinanciranju Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, prisustvovanje bilo besplatno.

Iduće radionice Pbiroa d.o.o. u Obrtničkom domu biti će održane u četvrtak 19. studenoga 2020. s temom Otvoreni EU i nacionalni i/ili lokalni natječaji te u četvrtak 26.studenoga 2020. s temom Izvori financiranja i ESIF financijski instrumenti.

 

 

 

 

 
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.