Novosti

  • Novosti
  • U Đurđevcu održana panel rasprava "Rekreiraj posao i život"

U Đurđevcu održana panel rasprava "Rekreiraj posao i život"


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

Jučer je u Đurđevcu održana panel rasprava „Rekreiraj posao i život“ koju su organizirali Hrvatska zajednica županija i Koprivničko-križevačka županija u okviru projekta WORKLIFE4YOU kojeg provode Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u partnerstvu s Hrvatskom zajednicom županija i tvrtkom Spona code.

Cilj panel rasprave bio je okupljanje žena na vodećim pozicijama u javnom i privatnom sektoru koje su se dotaknule tema ženskog poduzetništva, osnaživanja uloga žena, stvaranja povoljne poduzetničke klime i poticaja za start-up poduzeća.

U sklopu panel rasprave predstavljene su smjernice proizašle iz istraživanja u sklopu projekta „Rekreiraj posao i život“ o problematici ravnoteže privatnog i poslovnog života među zaposlenim majkama/trudnicama.

Moderatorica panela bila je Verica Rupčić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije i vanjska članica Odbora za ravnopravnost spolova Hrvatskog sabora.

Na panelu su sudjelovale i dvije obrtnice s područja Koprivničko-križevačke županije – Željka Lukanec, vlasnica obrta za izradu suvenira POKLON DOBRA IDEJA i Kristina Vrhovec, vlasnica obrta za savjetovanje KRITOM CONSULTING koje su podijelile svoja iskustva vezano za pokretanje vlastitog poslovanja i usklađivanje privatnog i poslovnog života.

U ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije panel raspravi prisustvovala je tajnica Marinela Bašić.

Foto: ePodravina.hr
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.