Novosti

  • Novosti
  • Svečana dodjela jubilarnih priznanja i Plaketa

Svečana dodjela jubilarnih priznanja i Plaketa


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

U subotu 27. studenoga 2021. nakon održane sjednice Skupštine Udruženja obrtnika Zlatar na kojoj je donijeta Izmjena Financijskog plana  za 2021. godinu te Plan rada i Financijski plan za 2022. godinu, organizirana je  svečana dodjela Priznanja za uspješno vođenje obrta obrtnicima i obrtima koji su 2019., 2020. i 2021. godine navršili 20, 25, 30, 35, 40 godina rada i Plakete Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije te Priznanje i Povelja Hrvatske obrtničke komore.

Prije dodjele Priznanja, prisutnima se obratila predsjednica Udruženja obrtnika Zlatar, Višnja Loparić s pozdravnom riječju te se svima zahvalila na dolasku. Ujedno, prisutnima je objasnila da zbog  epidemiološke situacije nastale prošle godine, dodjela Priznanja Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije za 1919. i 2020. godinu nije se moglo realizirati, pa je sada iskorištena prilika da se ista uruče svim dobitnicima. U nastavku, prisutnima se obratila gradonačelnica Grada Zlatara, Jasenka Auguštan Pentek i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije Darko Varga.

Priznanja za uspješno vođenje obrta koji su 2019. godine navršili 20 godina rada uručena su Vesni Cvetko, vlasnici obrta Moni, obrt za frizerske usluge iz Lobora i Goranu Kovačeviću, vlasniku obrta „Prešica“ proizvodnja proizvoda o drva iz Zlatar. Za 25 godina uspješnog vođenja obrta uručena su priznanja Berislavu Horvatiću, vlasniku obrta Proizvodnja svijeća, trgovina na veliko i malo iz Zlatar Bistrice, Stjepanu Kirinecu, vlasniku obrta Sivec, obrt za autoservis, vulkanizaciju i trgovinu iz Konjščine, Ivici Sokseru, vlasniku obrta Sokser, zajednički obrt za elektromehaniku i peradarstvo iz Hraščine Trgovišće, Mirku Tušeku, vlasniku obrta Pogrebne usluge iz Novog Golubovca, a za 35 godina uspješnog vođenja  obrta uručeno je Priznanje Josipu Riseku, vlasniku obrta „Streha“ građevinski obrt iz Mihovljana.

Priznanja za uspješno vođenje obrta koji su 2020. godine navršili 20 godina rada u obrtu uručeno je Nikolini Krušelj, vlasnici obrta Frizerski salon za žene i muškarce „Petra“ iz Zlatara, za 25 godina uspješnog vođenja obrta uručena su Priznanja Krešimiru Baboku, vlasniku obrta Transport Babok iz Budinščine. Zvonku Sedaku-Benčiću, Pranje i podmazivanje vozila iz Mača, Dragutinu Škrlecu, vlasniku obrta Postolarska radnja „Šuco“ iz Zlatara. Za 35 godina uspješnog vođenja obrta, Priznanje je uručeno obiteljskom obrtu  Ponjan, obrt za autoprijevoz i uslužno piljenje,  vlasnika Viktora Ponjanja iz Mača.

Priznanja za uspješno vođenje obrta koji su u 2021. godini navršili 20 godina rada uručena su Stjepanu Adaniću, vlasniku obrta Ugostiteljstvo „Oliver“ iz Zlatara, Vesni Gučin-Županić, vlasnici obrta Salon za njegu i održavanje tijela „Donatela“ iz Zlatara, Marijanu Jembrihu, vlasniku obrta Jembih, obrt za ugostiteljstvo iz Zlatara, Jasmini Pažić, vlasnici obrta „Jasmina“ frizerski salon za žene i muškarce iz Konjšččine. Za 25 godina uspješnog rada u obrtu, Priznanje je uručeno Gordani Kuharić, vlasnici obrta Frizerski salon „Gordana“ iz Mihovljana, a za 30 godina uspješnog rada u obrtu, Priznanje je uručeno Ivici Krpelniku, vlasniku obrta „Prijevoz Krpelnik“ prijevoz osoba i stvari. Za 35 godina uspješnog rada, Priznanje je uručeno Višnji Loparić, vlasnici obrta Frizerski salon za žene i muškarce iz Lobora i Nadici Žučko, vlasnici obrta Urarska radionica i trgovina na veliko i malo iz Zlatara. Za 40 godina rada, Priznanje je uručeno obiteljskom obrtu Termolakirnica „Horvat“, vlasnika Hrvoja Horvata iz Zlatar Bistrice.

Povodom obilježavanja Dana Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije u 2020. godini, uručena je Brončana plaketa Martini Kotolenko, vlasnici obrta Foto studio „Marta“ iz Zlatara za postignute uspjehe i doprinos u razvoju obrtništva na području Krapinsko zagorske županije, a Srebrna plaketa uručena je Gradu Zlataru koji je svojim djelovanjem i iskazanom potporom dao značajan doprinos radu i razvoju obrtništva Obrtnike komore Krapinsko zagorske županije.   

Isto tako, povodom obilježavanja Dana Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije u 2021. godini, uručena je Zlatna plaketa Višnji Loparić, vlasnici obrta Frizerska radnja za žene i muškarce iz Lobora, uglednoj i časnoj obrtnici za dugogodišnji doprinos u organizaciji strukovno-cehovskog rada, strukovnog obrazovanja za potrebe obrtništva, te organizaciju kulturno-umjetničkih i sportskih aktivnosti obrtnika na području Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije.

Povodom obilježavanja Dana Hrvatske obrtničke komore u 2020. godini, uručena je Povelja Zdravku Domitranu, vlasniku obrta Domi-pijevoz iz Zlatara za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih asocijacija, a za 2021. godinu, dodijeljeno je Priznanje Marijanu Jembrihu, vlasniku obrta Jembrih, obrt za ugostiteljstvo iz Zlatara za izniman doprinos razvoja obrtništva i unapređivanje rada obrtničkih asocijacija.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.