Novosti

  • Novosti
  • Sutra se otvara 27. Zagorski gospodarski zbor

Sutra se otvara 27. Zagorski gospodarski zbor


Sutra se otvara 27. Zagorski gospodarski zborU ponedjeljak, 9. rujna, održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen 27. Zagorski gospodarski zbor, koji će biti održan od 12. do 14. rujna 2019. godine na prostoru kod Osnovne škole Ljudevita Gaja i Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda u Krapini.

Ovogodišnji Zagorski gospodarski zbor na konferenciji za novinare najavili su župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško, predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina Josip Grilec  te direktor Radija Kaj Drago Gradečak.

Župan Željko Kolar ovom je prilikom istaknuo kako su sjajni rezultati gospodarstva na području Krapinsko-zagorske županije postavili i visoke standarde u organizaciji Zagorskog gospodarskog zbora. „Hvala svim gospodarstvenicima, poduzetnicima i obrtnicima na sjajnim rezultatima jer su i nama omogućili da se postavimo na neke veće projekte, koje možemo financirati zbog povećavanja naših izvornih prihoda jer smo u posljednje četiri godine otvorili preko 4000 radnih mjesta. Ove godine ćemo se vratiti u prošlost, glavnina će biti sadašnja snaga gospodarstva KZŽ, a posvetite pozornost iznenađenjima kojih do sada nije bilo, gdje ćemo prezentirati što želimo da gospodarstvo KZŽ bude u budućnosti, a to će biti vrlo upečatljivo“.

Predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško istaknuo je važnost pružanja besplatnih usluga Ceha frizera OKKZŽ svim posjetiteljima te je osobito skrenuo pozornost na atraktivne prezentacije tradicijskih i umjetničkih obrta OKKZŽ. Upućena je i zahvala resornom Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta RH na pokroviteljstvu ove manifestacije međunarodnog karaktera.

Svi predstavnici Organizacijskog odbora ovogodišnjeg 27. ZAGORSKOG GOSPODARSKOG ZBORA uputili su poziv za posjet ovoj najatraktivnijoj gospodarskoj manifestaciji Krapinsko-zagorske županije.

Svečanost otvorenja je u četvrtak 12. rujna u 13 sati, u amfiteatru SŠ Krapina. Na Zboru će se predstaviti oko 250 izlagača iz desetak hrvatskih županija, Slovenije i Bosne i Hercegovine, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Krapini.

Program 27. Zagorskog gospodarskog zbora nalazi se u prilogu.Preuzimanja
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.