Novosti

  • Novosti
  • Sinjskom obrtniku Josipu Ajdukoviću dodijeljena nagrada za životno djelo

Sinjskom obrtniku Josipu Ajdukoviću dodijeljena nagrada za životno djelo


1Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije na Balu obrtnika Splitsko – dalmatinske županije održanom u subotu, 22. veljače u Splitu, dodijelila je nagrade, priznanja i zahvalnice zaslužnim obrtnicima županije.

Nagrada za životno djelo OK Splitsko-dalmatinske županije dodjeljuje se jednom obrtniku na nivou županije. Ovogodišnju nagradu za životno djelo Josipu Ajdukoviću iz Sinja, uručio je predsjednik Hrvatske obrtničke komore  Dragutin Ranogajec. Josip Ajduković je uspješni sinjski obrtnik, vlasnik „Stolarije Ajduci“, koja pod njegovim vodstvom uspješno posluje preko 25 godina ostvarujući izvrsne poslovne rezultate.

Uz vođenje vlastitog obrta Josip Ajduković već dugi niz godina daje značajan doprinos razvoju i promidžbi obrtništva i unapređenju rada obrtničkih institucija Splitsko-dalmatinske županije. Tijekom svih ovih godina poslovanja u njegovom obrtu mnogi su naučnici dobili priliku za stručno i kvalitetno naukovanje za zanimanje stolar.

Josip Ajduković inicijator je ne samo obrtničkih nego i kulturnih i umjetničkih događanja i druženja Sinja i Cetinskog kraja. Posebno je poznat kao donator raznih manifestacija.

Obrtnička komora dodijelila je i zahvalnice, Josipu Katiću, vlasniku trgovačkog obrta ‘Guliver’ iz Sinja te mladoj obrtnici iz Trilja, Sanji Miloš, vlasnici knjigovodstvenog servisa, vrlo aktivnima u Udruženju obrtnika Sinj i POK-u Split.
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.