Novosti

  • Novosti
  • Riječkim obrtnicima gorivo jeftinije za 40 lipa po litri na sve vrste plaćanja

Riječkim obrtnicima gorivo jeftinije za 40 lipa po litri na sve vrste plaćanja


Udruženje obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena organiziralo je 13. travnja 2021. svečano potpisivanje Anexa ugovora s dugogodišnjim, strateškim partnerom Adria oil d.o.o. kojim se definirao nastavak suradnje s poboljšanim uvjetima pri nabavci naftnih derivata.

Povoljniji uvjeti opskrbe naftnim derivatima (ali i osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih drugih gospodarskih grana s kojima je Udruženje obrtnika Rijeka ostvarila poslovnu suradnju) ostvaruju se u sklopu projekta „Zajednička nabava“ s kojim je Udruženje obrtnika Rijeka započelo prije 6 godina i koji danas broji preko 65 partnera, a kojemu je svrha olakšati i pojeftiniti poslovanje članova s ciljem da ostvarene uštede višestruko premašuju godišnji iznos komorskog doprinosa.

Na potpisivanju Ugovora bili su prisutni predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka Darko Sertić i član Uprave Adria oila Dragan Miljenović.

Darko Sertić iznimno je zadovoljan dosadašnjom suradnjom i uvjetima koje je Adria oil ponudio za sve članove Udruženja obrtnika Rijeka, obrtnike i dobrovoljne članove. „Zahvaljujem se našem dugogodišnjem, strateškom partneru Adria oil-u, što je prepoznao Udruženje obrtnika Rijeka kao jednu „tvrtku“, kao gospodarski subjekt koji broji približno 3200 članova, tj. 9000 članova, ako ubrojimo djelatnike i članove obitelji koji participiraju u radu obrta. Na temelju takvog broja povećao je dosadašnji popust s 30 na 40 lipa po litri goriva i omogućio našim obrtnicima lakše i još jeftinije poslovanje. Sretan sam što smo postigli odličan dogovor za naše članove koji će zasigurno biti jako zadovoljni s popustom. Ono što je vrijedno naglasiti je da ne trebate avansno uplaćivati novac na račun, već popust ostvarujete na dva načina. Prvi je putem Adria oil točilica, koji je većina obrtnika prepoznala kao njima prihvatljiviji oblik gdje se popuste ostvaruje odmah po korištenju kartice na samoj blagajni, a drugi način je korištenje Adria oil kartice za bezgotovinsko plaćanje pri čemu se popust ostvaruje na fakturi. Članovima koji su preko Udruženja već izradili kartice Adria oila popust će biti automatski uvećan.“

Dragan Miljenović iz Adria oila zadovoljan je što se suradnja s Udruženjem obrtnika Rijeka podigla na višu razinu: „Jako nam je drago da je naš trud prepoznalo vodstvo Udruženja obrtnika Rijeka koji su nam dali priliku da ponudimo još kvalitetnije uvjete njihovim članovima. Danas, članovi Udruženja obrtnika Rijeka svoje potrebe za naftnim derivatima mogu zadovoljiti na 26 lokacija diljem Hrvatske.“ Miljenović dodaje kako je Adria oil tvrtka koja je nastala baš u ovoj županiji. Prve pumpe bile su na Lošinju, zatim Kastvu, Rijeci i Kukuljanovu te se ovdje osjećamo ugodno i domaće te im je zato još veće zadovoljstvo što nastavljaju, tj. proširuju suradnju s Udruženjem obrtnika Rijeka. Miljenović je iskoristio priliku da pozove sve one koji još nisu, da što prije kontaktiraju Udruženje, izrade i preuzmu kartice Zajedničke nabave kako bi mogli ostvariti mnogobrojne popuste.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.