Novosti

  • Novosti
  • Proširena poslovna suradnja Obrtničke komore Bjelovarsko bilogorske županije i B...

Proširena poslovna suradnja Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarskog sajma


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

U prostorijama Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije 25. lipnja 2024. godine održan je sastanak između predstavnika Obrtničke komore i predstavnika Bjelovarskog sajma.

Osnovni cilj sastanka bio je fokusiran na promidžbi i promociji obrtnika i obrtničkih zanimanja tijekom održavanja Jesenskog sajma.

Dugogodišnja poslovna suradnja između Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarskog sajma dodatno je proširena na tematski dan: "Dan obrtnika Bjelovarsko -bilogorske županije" na budućem Jesenskom sajmu.

Osim dosadašnje suradnje koja je vezana uz nastupe obrtnika na sajmu, dogovoreno je da se drugi dan Jesenskog sajma tematski proglasi kao DAN OBRTNIKA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE. Oko održavanja Jesenskog sajma i Dana obrtnika preuzete su dodatne obveze vezane uz organizaciju tematskog dana, ali i cjelokupnog održavanja Jesenskog sajma.

Takvom suradnjom Obrtnička komora s pripadajućim Udruženjima obrtnika i obrtnicima iz cijele županije na sajamskom prostoru upoznat će prisutne s mogućnostima koje pružaju obrtnička zanimanja i obrtnici kao poslodavci kroz prezentacije, edukacije, video materijale, panel rasprave i ostale aktivnosti.
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.