Novosti

  • Novosti
  • Priznanje za umirovljenje

Priznanje za umirovljenje


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

Skupština Udruženja obrtnika Gospić pod predsjedavanjem Ružice Maras, na prijedlog Upravnog odbora, prihvatila je rebalans i sva izvješća vezana za 2022. godinu. Tijekom Skupštine upriličena je i svečanost uručivanja prigodnih priznanja. Među njima je priznanje dužnosniku sustava HOK-a, trgovcu Olimani Dželilu, široj javnosti poznat po obrtu „Zagi“ za preko 40 godina rada u obrtništvu te zasluženo umirovljenje.

U nastavku sjednice predsjednik Obrtničke komore Ličko senjske županije Joso Vrkljan, uručio je prigodno priznanje Hrvatske obrtničke komore u ime predsjednika Dragutina Ranogajca predsjednici Udruženja obrtnika Gospić povodom 25 godina rada.

Zahvaljujući na priznanju predsjedavajuća Ružica Maras istaknula je da okupljaju oko 350 obrtnika koji posluju u otežanim uvjetima i za koje su u tijeku korona krize ishođene brojne olakšice kod lokalne uprave i samouprave. U prigodnoj riječi nagrađeni Olomani Dželil je istaknuo zadovoljstvo sudjelovanjem u radu tijela komorskog sustava proteklih dvadesetak godina te je i izrazio uvjerenje da će se njegovi nasljednici tradicijskog obrta naći svoje mjesto u komorskom sustavu.

Čestitajući na jubileju predsjednik Joso Vrkljan upoznao je, uz ostalo, nazočne s izmjenama Zakona o obrtu i predviđenom reorganizacijom komorskog sustava koji će i dalje ostati prepoznatljivi dio predstavljanja i zastupanja interesa hrvatskih obrtnika.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.