Novosti

  • Novosti
  • Priprema za 29. Zagorski gospodarski zbor

Priprema za 29. Zagorski gospodarski zbor


U srijedu 9. lipnja 2021. godine u Krapini je održan sastanak Organizacijskog odbora Zagorskog gospodarskog zbora.

Zagorski gospodarski zbor, 29. po redu, bit će održan u Krapini, od 9. do 11. rujna 2021. godine, za vrijeme Tjedna kajkavske kulture, u organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Grada Krapine, Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije i Radija Kaj. Na prvom sastanku organizacijskog odbora ovogodišnjeg Zagorskog gospodarskog zbora, među ostalim, sudjelovali su župan Krapinsko -zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik HGK Županijske komore Krapina Josip Grilec, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Darko Varga i direktor Radija Kaj Drago Gradečak. Na sastanku je istaknuto da će ovisiti o epidemiološkim mjerama hoće li Zagorski gospodarski zbor biti moguće organizirati u punom obimu kao i 2019. godine, ili u blažoj varijanti, u minimalnom obliku, kao prošle godine.

Župan Željko Kolar istaknuo je nakon sastanka: „Zagorski gospodarski zbor lani je zbog pandemije održan u čudnim okolnostima na koje nismo navikli,  u simboličnom obliku, čisto da zadržimo tradiciju i kontinuitet. Ove godine epidemiološka situacija zasad nam dozvoljava da razmišljamo o zboru koji bi možda mogao biti na razini 2019. godine, ali organiziran na malo drugačiji način.

Naše gospodarstvo je zaslužilo jednu veliku manifestaciju i ovom prilikom želim se zahvaliti svim gospodarstvenicima, obrtnicima, poduzetnicima i njihovim zaposlenicima na sjajno obavljenom poslu u izuzetno teškim uvjetima u kojima su morali raditi svo ovo vrijeme. Gospodarstvo je pokazalo da je na zdravim temeljima.

Vjerujem da ćemo s našim partnerima u datim okolnostima organizirati jedan vrlo dobar gospodarski zbor i da ćemo dati našim gospodarstvenicima mogućnost da se prezentiraju te da će to biti jedna generalna proba za iduću godinu, kad će Zagorski gospodarski zbor doživjeti svoje jubilarno, 30. izdanje, u normalnim okolnostima. Pozivam sve stanovnike Krapinsko-zagorske županije da se cijepe jer ako nećemo imati dovoljnu procijepljenost preko 60%, teško je očekivati da nećemo imati tešku jesen po pitanju korone“, rekao je župan Kolar.

U ime Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije predsjednik Darko Varga istaknuo je važnost kontinuiteta održavanja Zagorskog gospodarskog zbora te istaknuo spremnost Obrtničke komore KZŽ i devet pripadajućih Udruženja obrtnika na potpuno sudjelovanje u ovogodišnjoj organizaciji i animaciji članstva za prijavu prezentacije i promocije obrtničkih proizvoda i usluga.

Zainteresirani za sudjelovanje na 29. Zagorskom gospodarskom zboru se do 30. lipnja 2021. godine trebaju javiti – predbilježiti organizatorima, u prvom redu na službenu email adresu: info@zgz.hr ili telefonom na broj 091 5016420.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.