Novosti

  • Novosti
  • Prestižno priznanje HOK-a uručeno vlasnici obrta za ugostiteljstvo "Picasso" iz ...

Prestižno priznanje HOK-a uručeno vlasnici obrta za ugostiteljstvo "Picasso" iz Đurđevca


Prestižno priznanje HOK-a uručeno vlasnici obrta za ugostiteljstvo "Picasso" iz ĐurđevcaNa 32. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika koji se održao u Šibeniku, Hrvatska obrtnička komora dodijelila je prestižna priznanja obrtnicima koji se bave ugostiteljstvom i turizmom.

Na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika Đurđevac prestižno priznanje dobila je gospođa Jasna Kolar iz Đurđevca. Ugostiteljski obrt registrirala je 12.2.2002. godine i trenutno ima dva objekta: restoran-zalogajnicu pod nazivom „Picasso“ i caffe bar „Plave noći“. U obrtu je zaposleno osam djelatnika.

Predsjednica je Ceha ugostitelja u Udruženju obrtnika Đurđevac i član je Ceha ugostitelja Koprivničko-križevačke županije. Članica je Skupštine i Upravnog odbora Udruženja obrtnika Đurđevac. Aktivno surađuje sa Strukovnom školom Đurđevac i ima licencu za zanimanje kuhar i konobar. U svom obrtu obučila je brojne učenike. Također, aktivno sudjeluje u svim manifestacijama koje organizira Udruženje obrtnika Đurđevac, Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca.
 
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.