Novosti

  • Novosti
  • Predstavljen Vodič kroz srednje škole Koprivničko križevačke županije 2022./2023...

Predstavljen Vodič kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije 2022./2023.


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

U srijedu, 15. lipnja 2022. godine u prostorima Županijske uprave Koprivničko-križevačke županije predstavljen je Vodič kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije 2022./2023. godine.

Projekt je pokrenula Koprivničko-križevačka županija u suradnji s partnerima iz Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK – Županijskom komorom Koprivnica i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Križevci.

Vodič je namijenjen učenicima i sadrži sve potrebne informacije o srednjim školama i svim zanimanjima koje učenici mogu upisati na području Koprivničko-križevačke županije.

Predstavljanju Vodiča prisustvovali su Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, Ratimir Ljubić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, Ana Mušlek, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije, Božo Barać, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Kristina Stanišić u ime Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica te ravnatelji srednjih škola s područja županije.

Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije istaknuo je kako je Vodič alat kojim se može ostvariti ono čemu je namijenjen, a to je promocija zanimanja u našim srednjim školama te je ujedno zahvalio svima koji su bili uključeni u izradu. 

Božo Barać, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije naglasio je kako je Vodič dio promotivnih aktivnosti koji se provodi već godinama kako bi se učenicima i roditeljima pružile potrebne informacije. Isto tako, dodao je kako je važno potaknuti upise u deficitarna zanimanja koja će mladim ljudima omogućiti zaposlenje i pristojna primanja te je pozvao roditelje i učenike da se dodatno informiraju u školama i Komori, ukoliko za to postoji potreba.

Vodič je dostupan u tiskanom obliku, ali i u digitalnom obliku na sljedećoj poveznici: 
https://kckzz.hr/en/svi-dokumenti/dokumenti/dokumenti-djelatnosti/dokumenti-obrazovanje/1522-vodic-kroz-srednje-skole-2022-2023/file  
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.