Novosti

  • Novosti
  • Potpisan Sporazum o suradnji između Obrtničke komore Koprivničko križevačke župa...

Potpisan Sporazum o suradnji između Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Obrtne zbornice Domžale


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

Dana 12. studenog 2021. godine, u okviru održavanja 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, potpisan je Sporazum o suradnji između Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Obrtne zbornice Domžale.

Sporazum su potpisali predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić i predsjednik Obrtne zbornice Domžale Zoran Poljšak.

Potpisivanju Sporazuma o suradnji prisustvovali su župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, izaslanik gradonačelnika grada Križevaca Ivan Biškup, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica Darko Frankol i predsjednik Udruženja obrtnika Križevci Marijan Hlebić.

Irena Kovačić, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, istaknula je kako se potpisivanjem Sporazuma o suradnji želi povezati obrtnike iz Koprivničko-križevačke županije i obrtnike i poduzetnike članove Obrtne zbornice Domažale te kako će se razvijati poslovna suradnja u području razmjene iskustava, poslovnog povezivanja članova, osiguranja zajedničkog nastupa na sajmovima, strukovnog obrazovanja, kandidiranja zajedničkih projekata te ostalih područja.

Karolina Kalan, direktorica Obrtne zbornice Domžale, zahvalila je na suradnji i istaknula kako se potpisivanjem Sporazuma o suradnji višegodišnja uspješna suradnja između dviju institucija nadograđuje te kako ona ide u korist članovima – obrtnicima i poduzetnicima.  

Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, istaknuo je kako je prikladno da se Sporazum o suradnji potpiše u okviru održavanja Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije koji predstavlja jedan od alata u promociji obrtništva i poduzetništva.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.