Novosti

  • Novosti
  • Održane prve prezentacije u okviru projekta promocije deficitarnih obrtničkih za...

Održane prve prezentacije u okviru projekta promocije deficitarnih obrtničkih zanimanja


U Osnovnoj školi Mokošica u srijedu navečer održani su roditeljski sastanci za roditelje učenika osmih razreda te su im predstavljene prezentacije u okviru ovogodišnjeg projekta promocije deficitarnih obrtničkih zanimanja.

Na prezentaciji su sudjelovali predstavnici Obrtničke komore Dubrovačko – neretvanske županije s predstavljanjem jedinstvenog modela obrazovanja za obrtnička zanimanja, mogućnostima stipendiranja učenika i zapošljavanja nakon završetka trogodišnjeg obrazovanja. Predstavnici Zavoda za zapošljavanje predstavili su usluge Zavoda u smislu profesionalnog usmjeravanja i edukacija za učenike te je prezentirano stanje na tržištu rada s osvrtom na potražnju za obrtničkim zanimanjima. Obrtnička i tehnička škola Dubrovnik predstavila je svoju školu i upoznala roditelje o programima koje će djeca moći upisati u narednoj školskoj godini.

Obzirom da su osnovne škole dobile preporuku da se ovakvi skupovi odgode, prezentacije koje su planirane za idući tjedan se odgađaju do daljnjega.

 
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.