Novosti

  • Novosti
  • Održana sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Kopr...

Održana sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije


U Križevcima je jučer, 6. listopada 2021. godine, održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicom je predsjedao Predsjednik Organizacijskog odbora i župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren.

Tijekom sjednice održana je rasprava vezana uz način organizacije 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

S obzirom na epidemiološke mjere i upute, ovogodišnji sajam imat će novi koncept. Naime, umjesto u sportskoj dvorani, održat će se na otvorenom u kućicama i na štandovima koje će biti na prostoru Strossmayerovog i Nemčićevog trga.

Sajam će biti isključivo prodajnog karaktera, a zbog poštivanja epidemioloških mjera ove godine neće biti popratnih manifestacija kao što su modna revija i revija frizura te promocija obrtničkih zanimanja.

Članovi Organizacijskog odbora za direktora Sajma ponovnim izborom potvrdili su tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božu Baraća.

S obzirom na ograničenost prostora i opreme (kućice i štandovi), pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave za izlaganje na ovogodišnjem 23. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.