Novosti

  • Novosti
  • Održana 4. redovna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Koprivnica

Održana 4. redovna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Koprivnica


gukProšli tjedan 9. lipnja 2020. održana je 4. redovna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Koprivnica na kojoj je prihvaćeno Financijsko izvješće i Izvješće o radu za 2019. te Izvješće Inventurne komisije i Nadzornog odbora. Gošća Skupštine bila je zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice gđa Ksenija Ostriž koja je predstavila planirane aktivnosti Grada u nadolazećem periodu. Dogovorene su i osnovne smjernice za pomoć onima koji još ne rade punim kapacitetom kao što su npr. djelatnosti vezane uz turizam te je prema tome sastavljen i Prijedlog koji je upućen Gradu Koprivnica. 

Potpore bi trebale omogućiti prevladavanje krize, ponovno pokretanje poslovanja, a posebno je naglašeno kako prednost za potpore treba dati proizvođačima i uslužnim djelatnostima vezanim uz turizam i veća okupljanja ljudi kao što su manifestacije, gospodarske izložbe, sajmovi itd.

Ujedno su svi nazočni iskazali zahvalnost Gradu na dosadašnjoj potpori u obliku otpisa komunalne naknade, odvoza otpada i naknada za terase. Raspravljano je i o trendovima u Obrtnom registru, a pokazatelji za prvih pet mjeseci ove godine su pozitivni.

Članovima skupštine predočeni su prijedlozi za godišnja priznanja HOK-a  i Grada Koprivnice.
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.