Novosti

  • Novosti
  • Održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma K...

Održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije


jgjhkU Križevcima, 9. rujna 2020. godine, održana je 1. sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicom je presjedao Predsjednik Organizacijskog odbora i župan Koprivničko-križevačke županije, gospodin Darko Koren.

Tijekom sjednice održana je rasprava vezana uz način organizacije 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Zaključeno je da s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje se trenutno provode nije moguće organizirati sajam u obliku kakav je bio prethodnih godina. Isto tako, utvrđeno je da su gotovo sve sajamske manifestacije otkazane.

Nadalje, postoji velik broj obrtnika, OPG-a i poduzeća koji se bave proizvodnjom proizvoda za krajnje potrošače te je njihova prodaja isključivo vezana za sajmove i manifestacije.

U vezi s navedenim, zaključeno je da će se organizirati sajam prodajnog karaktera na otvorenom u kućicama i na štandovima, a sajam će se održati 13. i 14. studenog 2020. godine na Strossmayerovom trgu u Križevcima.

Odlučeno je da će se ponuditi suradnja Gradu Koprivnici da se takva manifestacija održi i u Koprivnici uz Dan grada te da će se takva manifestacija održati i u Đurđevcu zajedno s Danima voća.

Na ovaj način će se osigurati kontinuitet sajmovanja, poštivanje epidemioloških mjera, a proizvođačima će se osigurati prodaja njihovih proizvoda.

Direktor sajma gospodin Božo Barać zadužen je za ispitivanje interesa među obrtnicima za sudjelovanjem na ovakvom obliku 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

 
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.