Novosti

  • Novosti
  • Održan jubilarni 20. Gastro Turopolja i 3. Gospodarski sajam Velike Gorice

Održan jubilarni 20. Gastro Turopolja i 3. Gospodarski sajam Velike Gorice


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

16. i 17. listopada 2021. godine Gastro Turopolja je proslavio 20 godina. I ove godine manifestacija se održala u izdanju prilagođenom trenutnoj situaciji uzrokovanoj pandemijom; umjesto nedjeljnog turopoljskog ručka na otvorenom održan je Gastro tjedan od 11. do 17. listopada u velikogoričkim restoranima - Bistro Babriga, Ugostiteljski obrt Grof, Izletište Ključić brdo, Bistro Kaktus, Restoran Modena, Restoran Mon ami, Restoran Papamo, Pivnica Turopolje ili Bistro pizzeria Ziher. Pripremili su jela domaće i inozemne kuhinje po promotivnim cijenama. 

Uz Gastro tjedan u restoranima, održan je i 3. Gospodarski sajam Velike Gorice ispred Muzeja Turopolja. Na Sajmu je izlagalo preko 40 izlagača; obrtnika, OPG-ova i Udruga s bogatom ponudom suvenira, proizvoda od meda, sireva, mesnih proizvoda, domaćih kolača, likera, prirodne kozmetike, svježeg i prerađenog voća i povrća te drugih proizvoda.

Ugostiteljsku ponudu na Sajmu pripremili su: Pekara CIPOV, Obrt za proizvodnju turopoljskih štrukli, vl. Ivana Belošević; Ugostiteljski obrt „GROF“, vl. Vladimir Birek i „MEMY“ obrt za proizvodnju, ugostiteljstvo i trgovinu, vl. Irfan Zenuni te VG Legacy.

Posjetitelji su mogli uživati i u zabavno glazbenom programu: koncertu PIPSCHIPS & VIDEOCLIPS, nastupima tamburaških sastava, a održan je i 5. velikogorički festival craft pive. VG Legacy je u sklopu Sajma i ove godine organizirao humanitarnu akciju 'Noin kaputić'. 

Organizatori:  Udruženje obrtnika Velika Gorica i Turistička zajednica Grada Velike Gorice

Pokrovitelji: Zagrebačka županija, Grad Velika Gorica, Obrtnička komora Zagreb
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.