Novosti

  • Novosti
  • Održan Dan otvorenih vrata Strukovne škole Đurđevac

Održan Dan otvorenih vrata Strukovne škole Đurđevac


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

U sklopu projekta Centar kompetentnosti Koprivničko-križevačke županije i predstavljanja Erasmus+ projekata, u prostorima Strukovne škole Đurđevac, 09. svibnja 2022. godine organiziran je Dan otvorenih vrata Strukovne škole Đurđevac i Dan predstavljanja projekata koje Strukovna škola Đurđevac provodi.

Učenici strukovnih zanimanja ovom su prilikom predstavili i prezentirali svoja zanimanja, dosadašnja postignuća i mogućnosti obrazovanja u svojoj školi.

U ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Danu otvorenih vrata Strukovne škole Đurđevac prisustvovali su tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać i suradnica Marinela Bašić.

Danu otvorenih vrata prisustvovao je i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren s pročelnikom Darkom Masnecom i pročelnicama Melitom Ivančić i Anom Mušlek. 

Tijekom posjeta, s ravnateljem škole Darkom Špoljarom dogovoreno je organiziranje promocije strukovnih zanimanja u Đurđevcu 26. svibnja 2022. godine, a svoj doprinos organiziranju ovog događanja dat će i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije. 
 
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.