Novosti

  • Novosti
  • Obrtnička komora Splitsko dalmatinske županije na Danu srednjih škola

Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije na Danu srednjih škola


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije s ponosom je sudjelovala na Danu srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije, spektakularnom događaju na kojem su se sadašnji osmaši, ali i budući srednjoškolci, upoznali s raznovrsnom ponudom srednjih škola diljem naše prekrasne županije.

Svečanost je svečano otvorio župan Splitsko-dalmatinske županije, gospodin Blaženko Boban, srdačno pozdravljajući sve prisutne osmaše kojima je poželio da za sebe pronađu školu koja ih zanima.

Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport, gospodin Tomislav Đonlić, sa zadovoljstvom je predstavio brošuru pod nazivom "Želim biti...", koja je pružala sveobuhvatan pregled obrtničkih zanimanja dostupnih kroz JMO programe.

Sve obrtničke škole su privukle izuzetno veliku pozornost i interes učenika. Učenici Obrtničke škole iz Splita oduševili su prisutne s dvije  modne revije, dok su učenici Obrtne tehničke škole Split predstavili inovativne električne bicikle te su prezentirali svoje radove. Na štandu Klesarske škole mogla su se vidjeti umijeća ručnog klesanja, dok je Srednja škola iz Omiša oduševila sve prisutne nagrađenom igrom u kojoj su tražili mitska bića. Privatna srednja škola Wallner izmamila je osmijehe posjetiteljima nudeći ukusne kolače. Pred Školom za grafiku, dizajn i održivu gradnju, kao i štandom Srednje škole Brač, stvorila se velika gužva zainteresiranih posjetitelja.

Ovako veliko zanimanje za obrtničke škole obećavajuće je za upise i očuvanje tradicije obrtništva.
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.