Novosti

  • Novosti
  • Obrtnici frizeri ponovno na festivalu HAIRSTYLE NEWS u Opatiji

Obrtnici-frizeri ponovno na festivalu HAIRSTYLE NEWS u Opatiji


Nakon dvije godine pauze zbog pandemije korona virusa od 13. do 15. 5.2022. g. ponovno je održan festival Hairstyle News u Opatiji, u lijepim prostorima centra Gervais.

Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije organizirala je besplatan prijevoz autobusom do Opatije za svoje obrtnike-frizere. Hairstyle News festival je frizerskoj struci jako važan jer donosi spektakl trendova i inovacije za sve istinske obožavatelje ljepote kose. Za dva dana trajanja festivala mogli su kroz razne edukacije, panele i okruge stolove saznati kako unaprijediti poslovanje i ponudu u salonima, kako podići kvalitetu usluga, kako povećati profit, koje su najbolje tehnike šišanja i bojanja kose, koji trendovi nas očekuju u stiliziranju kose, na koji način koristiti inovativne tehnike u frizerstvu... A ovo su samo neka od pitanja na koja su mogli dobiti odgovore od odabranih predavača i frizerskih edukatora. Ponosni smo da je predsjednik Ceha frizera POK-a Split Joško Tafra bio sudionik Okruglih stolova na temu "Što čini uspjeh u frizerstvu" i "Koliko je važno imati dobru podršku poslovnih partnera u frizerskoj struci" te da je  predsjednica Ceha frizera Udruženja obrtnika Split Ljiljana Subašić sudjelovala u Panelu na temu "Školovanja budućih kadrova u struci" jer to dokazuje da i iz naše županije dolaze kadrovi koji itekako imaju što za reći u svojoj struci.

I na ovogodišnjem Hairstyle Newsu svi sudionici su se mogli podsjetiti na ono što frizerstvo čini zaista izuzetnom profesijom, a isto tako su mogli prepoznati svoju snagu i dobiti alate kojima mogu osobno i poslovno napredovati, te tako razvijati svoju struku u cjelini.

 
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.