Novosti

  • Novosti
  • Jesen na pijatu u središnjoj Istri: Meni po promo cijeni od sto kuna

Jesen na pijatu u središnjoj Istri: Meni po promo cijeni od sto kuna


U Konobi Doma, u Svetom Petru u Šumi najavljen je početak gastro manifestacije "Jesen na pijatu u središnjoj Istri", koja će se po drugi puta održati na području TZ središnje Istre. Navedenom predstavljanju prisustvovali su predsjednik Turističke zajednice središnje Istre Goran Hrvatin, direktorica Turističke zajednice središnje Istre Sanja Kantaruti, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu Ezio Pinzan, direktor AZZRI-ja Igor Merlić te predsjednica ceha ugostitelja Udruženja obrtnika Pazin Svetlana Buljan.

Manifestacija “Jesen na pijatu u središnjoj Istri” odvijat će se od 1. do 24. listopada, u ugostiteljskim objektima na području TZ središnje Istre. U navedenom razdoblju, ugostitelji će nuditi razna tradicionalna jela istarske kuhinje spravljena od jesenskih namirnica našeg podneblja, a sve u cilju jačanja gastronomske ponude središnje Istre te daljnjeg povezivanja OPG-ova i ugostitelja u razdoblju posezone.

Jesenski menu sastojat će se od predjela, glavnog jela i deserta, a nudit će se po promotivnoj cijeni od 100,00 kuna.

U manifestaciju je uključeno pet ugostiteljskih objekata koji nude sljedeće:

  • Agroturizam Stara štala (Borut, Cerovlje): juha od buče, svinjski but u umaku od gljiva, restani krumpir i sezonska salata, kolač od jabuke.
  • Konoba Dišpet (Zajci, Pićan): tajadele s bučom i gljivama, bucmasti praščić s gljivama, palačinke sa smokvom.
  • Konoba Doma (Kranjci, Sveti Petar u Šumi): brusketa sa zapeštom i lardom, domaće kobasice na gradelama s dinstanom cukom, desert od palente u umaku od grožđa.
  • Tomažova konoba (Vošteni, Sveti Lovreč): aperitiv dobrodošlice, suhi ombolo, špaleta, sir, pljukanci s vrganjima i pršutom, kolač.
  • Pizzeria Peperone (Pazin): aperitiv po izboru, Peperone special pizza, kolač od sira sa smokvama.

Organizatori su TZ središnje Istre, Agencija za ruralni Razvoj Istre (AZRRI) i Udruženje obrtnika Pazin uz sufinanciranje Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodno gospodarstvo Istarske županije.

Letak možete preuzeti OVDJE. 
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.