Novosti

  • Novosti
  • Javni poziv obrtna sredstva za tradicijske i umjetničke obrte

Javni poziv - obrtna sredstva za tradicijske i umjetničke obrte


Krapinsko-zagorska županija raspisala je 29. ožujka 2021. godine Javni poziv – mjera COVID 19 – obrtna sredstva za tradicijske i umjetničke obrte. Nastavno na inicijativu Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta OKKZŽ s predsjednicom Vlastom Hubicki i Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorska županija osigurala je sredstva za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima na području županije s ciljem očuvanja kulturnog nasljeđa, tradicijskih gospodarskih vrijednosti, kao i očuvanja navedenih djelatnosti u cilju poticanja njihovog razvoja.

S obzirom da je zbog pandemije COVID-19 došlo do određenih problema i poremećaja na tržištu, nastala je potreba da se sredstvima iz proračuna Krapinsko-zagorske županije koja su osigurana za tradicijske obrte, ista utroše na način da se dodijele za obrtna sredstva tradicijskim obrtima koji su pogođeni pandemijom COVID-19 i to  za: financiranje plaća, režijskih troškova, troškova poslovanja, zakup poslovnog prostora, nabava sirovina, knjigovodstvene usluge, podmirenje obveza prema dobavljačima i ostalih troškova tekućeg poslovanja, uređenje poslovnog prostora, edukacija/stručno osposobljavanje i promotivne aktivnosti.

Javni poziv otvoren je do 12. travnja 2021. godine. Tekst i ostala dokumentacija Javnog poziva Krapinsko-zagorske županije dostupni su  linku u nastavku http://www.kzz.hr/poziv-mjera-covid-19-tradicijskim-umjetnicki-obrti

 
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.