Novosti

  • Novosti
  • Gradonačelnica Čakovca s predstavnicima obrtnika održala radni sastanak

Gradonačelnica Čakovca s predstavnicima obrtnika održala radni sastanak


Gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini jučer je održala radni sastanak s predsjednikom Obrtničke komore Međimurske županije Borisom Lukovnjakom, predsjednikom Udruženja obrtnika Međimurske županije Milenkom Benjakom, predsjednikom Udruženja ugostitelja Međimurja Darkom Mihalicem i tajnikom Obrtničke komore Međimurske županije Robertom Vargom. Predstavnici međimurskih i čakovečkih obrtnika, gradonačelnicu su upoznali s dosadašnjim radom, trenutnim projektima i inicijativama te planovima aktivnosti za naredno razdoblje za koje su zatražili i njezinu podršku.

Na sastanku su se čuli i vrlo konkretni prijedlozi za olakšavanje poslovanja djelatnostima koje su najviše pogođene korona krizom, razgovaralo se o potrebi oživljavanja samog centra Čakovca, angažiranju obrtnika u projektima Grada, predstojećoj turističkoj manifestaciji Porcijunkulovo, i tako dalje. 

Gradonačelnica Cividini najavila je nastavak suradnje s Obrtničkom komorom Međimurske županije na projektu stipendiranja učenika obrtničkih zanimanja te je pokazala interes za iznesene ideje čija će se implementacija pozitivno odraziti na poslovanje 475 obrtnika različitih djelatnosti koji aktivno djeluju na području Grada Čakovca.

Odluke o olakšavanju poslovanja čakovečkim  obrtnicima i poduzetnicima koje su donijete u proljeće prošle godine i dalje su na snazi.
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.