Novosti

  • Novosti
  • Frizeri i kozmetičari Karlovačke županije donirali opremu Srednjoj školi Viktoro...

Frizeri i kozmetičari Karlovačke županije donirali opremu Srednjoj školi Viktorovac u Sisku


Na inicijativu Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Karlovačke županije te Udruženja obrtnika grada Karlovca, proteklih tjedana održano je nekoliko akcija prikupljanja frizerske opreme te kozmetičkih i higijenskih potrepština i pribora za potresom pogođena područja.

Akciji su se pridružili frizeri i kozmetičari s područja čitave županije, kao i učenici i nastavnici Mješovite industrijsko- obrtničke škole Karlovac.

Donacija je u petak, 05. veljače, uručena ravnateljici Srednje škole Viktorovac, a bit će namijenjena učenicima i nastavnicima te srednje škole kako bi se čim prije stekli normalni uvjeti za učenje i održavanje praktične nastave te svladavanje gradiva.

Donaciju su uručile predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Karlovačke županije Blanka Benković i članica Ceha Mevlida Jović, a uz ravnateljicu SŠ Viktorovac nazočila je i predsjednica Udruženja obrtnika Sisak, Ivanka Čačić.

Obrtnička komora Karlovačke županije zahvaljuje svim obrtnicima frizerima i kozmetičarima te ravnateljici, učenicima i nastavnicima Mješovite industrijsko- obrtničke škole Karlovac kao i svim ostalim kolegama koji su se odazvali akciji i pomogli pri realizaciji ove donacije.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.