Novosti

  • Novosti
  • Donacija Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec

Donacija Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec


Obrtnička komora Međimurske županije je u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom pripremila donaciju zaštitnih sredstava koja je predana predstavnicima Gradskog društva Crvenog križa Čakovec.

Radi se o četiri stalka s dispenzerima i četiri zidna dispenzera, 50 litara dezinficijensa za ruke, 15 kutija medicinskih maski i 7 kutija rukavica. Vrijednost donacije je 10.000,00 kuna.

"Nakon što je u travnju Stožeru civilne zaštite Međimurske županije predana prva donacija, ovu smo donaciju u obliku zaštitnih sredstava i opreme namijenili Crvenom križu", naglasio je predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Boris Lukovnjak najavljujući i treću donaciju sredstava koje je osigurala Hrvatska obrtnička komora.

Zahvaljujući na donaciji, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Čakovec Kristijan Valkaj je istaknuo da ova donacija puno znači, jer omogućava bolje pripremu za potencijalni drugi val epidemije. Mobilne dispenzere iskoristit će za terenski rad kod provođenja potrebnih epidemioloških mjera na pojedinim događajima, zidni dispenzeri će se koristiti u zgradi i skladištu Crvenoga križa, dok će sva ostala zaštitna sredstva iz ove donacije poslužiti za što bolju zaštitu korisnika usluga, djelatnika i volontera.
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.