Novosti

  • Novosti
  • Ako ste obrtnik/poduzetnik dođite na prezentaciju mobilne aplikacije koja će vam...

Ako ste obrtnik/poduzetnik dođite na prezentaciju mobilne aplikacije koja će vam uvelike olakšati poslovanje, pisanje računa i uvid u financije


Udruženje obrtnika Koprivnica nakon prestanka ograničenja okupljanja nastavlja s aktivnostima usmjerenim na poboljšanje poslovanja svojih članova obrtnika.

Provedenom analizom došlo se do podataka da mikro i mali poduzetnici-obrtnici premalo koriste mogućnosti velikog broja mobilnih aplikacija koje im uvelike mogu povećati efikasnost i uspješnost poslovanja. Hrvatski IT sektor osmislio je bezbroj aplikacija upravo u tu svrhu pa ćemo se u bližoj budućnosti više pozabaviti time. Većina mikro i malih obrtnika-poduzetnika koristi usluge vanjskih knjigovodstvenih ureda i samim time gube jedan dio nadzora nad poslovanjem, a zbog sve većeg obima posla i manjak vremena poduzetnika, ali i knjigovodstvenih ureda, postavlja se problem dostave dokumenata, odnosno načina dostave dokumenata i činjenice da neke dokumente iz poslovanja mogu izraditi sami. Aplikacija koju ćemo prezentirati upravo u tom dijelu može uvelike olakšati taj dio poslovanja.

Uz to, aplikacija omogućuje i nadzor nad više poslovnih računa kod više banaka što nijedna druga aplikacija ni program ne može. U suradnji s koprivničkim Inkubatorom kreativnih industrija ENTER, koji nam ustupaju prostor, organiziramo prezentaciju mobilne aplikacije FIRA zagrebačke tvrtke FIRA doo. Pozivamo obrtnike i poduzetnike da dođu, a u uspješnost te aplikacije mogu se uvjeriti na stranici fira.finance.hr gdje je vidljivo da je korisnici ocjenjuje visokim ocjenama.

Želite li dobiti pregled na svojim financijama, pozivamo Vas na prezentaciju:

- 10. svibnja 2022., u 11 sati, Inkubator kreativnih industrija, Trg dr. Žarka Dolinara 18, 48000

- Prezentaciju će održati Marko Jurjević, suosnivač FIRA-e i bivši bankar s više od 15 godina iskustva na rukovodećim pozicijama.

Veselimo se vašem dolasku!

Izvor: epodravina

 
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.