Novosti

  • Novosti
  • U sklopu projekta "Spremni za prava potrošača" ("Consumer Law Ready") održan prv...

U sklopu projekta "Spremni za prava potrošača" ("Consumer Law Ready") održan prvi od četiri treninga za obrtnike i druge male male i srednje poduzetnike


U sklopu europskog projekta “Spremni za prava potrošača“ (“Consumer Law Ready“) koji se s istim modulima provodi u svim državama članicama EU, a u kojem je Hrvatska obrtnička komora nacionalni partner, u subotu 4. rujna 2021. subota u Novom Vinodolskom održan je prvi od četiri treninga za obrtnike i druge male i srednje poduzetnike kojem je cilj edukacija iz prva potrošača u digitalnom dobu.

Treninzi se u cijeloj Europskoj uniji provode za pet istovjetnih modula po istovjetnom programu.CLR logo

Program treninga možete pogledati ovdje. 

Na treningu su sudjelovali obrtnici i mali poduzetnici iz Rijeke i Primorja. Trening su održali Marko Paripović, predsjednik Udruge Potrošački centar kao lokalni trener te Suzana Kolesar, tajnica Suda časti HOK-a i Centra za mirenje pri HOK-u, kao nacionalni trener projekta.

Polaznici su trening ocijenili vrlo korisnim za svoje svakodnevno poslovanje i odnose s potrošačima jer su dobili vrlo konkretne informacije i upute za svakodnevne situacije.

Sljedeća tri treninga sa istovjetnim temama održat će se za sve zainteresirane online i to 14., 15. i 16. rujna 2021. Sudjelovanje na treningu je besplatno. Broj mjesta je radi interakcije trenera i sudionika ograničen.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje kontaktirajte nas na

e-mail: clr@hok.hr 

telefon: 01/4806 617, 618

Više informacija na web stranici projekta. 

Projekt “Spremni za prava potrošača“ (“Consumer Law Ready“) Europska komisija i Europski parlament provode od 2017. godine u cijeloj Europskoj uniji, a njime upravlja konzorcij Eurochambres (Udruga europskih trgovinskih i industrijskih komora) u konzorciju s SMEunited-om (Europska udruga obrtnika, malih i srednjih poduzetnika) i BEUC-om (Europska organizacija za zaštitu potrošača) i globalni cilj projekta je jačanje prekogranične (online) trgovine i povezivanje 500 miljuna europskih potrošača preko e-trgovine sa 22  miljunom  europskih MSP-ova.

 Preuzimanja

Naziv datoteke
Consumer Law Ready - HOK_0.pdf 707.16 KBhumanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.