Novosti

  • Novosti
  • U Hrvatskoj obrtničkoj komori održan sastanak s predstavnicima Veleposlanstva He...

U Hrvatskoj obrtničkoj komori održan sastanak s predstavnicima Veleposlanstva Helenske Republike u Zagrebu


U Hrvatskoj obrtničkoj komori održan je sastanak s predstavnicima Veleposlanstva Helenske Republike u Zagrebu - Odjela za trgovinske i ekonomske odnose. Cilj sastanka bio je razmjena informacija i poslovnih kontakata kao temelj moguće poslovne suradnje i zajedničkih projekata.
Posjet Veleposlanstva Helenske Republike HOK-u

Delegaciju Veleposlanstva Helenke Republike činili su Michael Charokopos, direktor gospodarskog odjela Veleposlanstva u Zagrebu i  Stefani Janjanin, project manager u gospodarskom odjelu, koji su predstavnicima HOK-a predstavili rad predstavništva, mogućnosti suradnje na pojedinim projektima povezivanja gospodarstvenika dviju zemalja, kao i razmjenu poslovnih informacija vezanih za EU projekte te poslovne skupove i sajmove u Grčkoj.

Predstavnici HOK-a, Dražen Horvat i Matej Perkov, predstavili su rad Komore na promociji obrtništva, komorskog sustava te mogućnosti suradnje s grčkim obrtničkim i gospodarskim institucijama na području zajedničkih projekata, poslovnog B2B povezivanja poduzetnika i prezentacije na poslovnim događanjima i sajmovima.

Sastanak je također bio prilika za raspravu o temama kao što su održivi i ekološki turizam, rastu troškova poslovanja te problema života i rada u manjim sredinama, posebice na obali i otocima. Dogovorena je dodatna razmjena poslovnih informacija i kontakata. 

Na kraju, dogovoreno je da će predstavnici Veleposlanstva HOK-u dostaviti plan sajmova i poslovnih događanja u Grčkoj u 2023. godini, poslovne kontakte važnijih obrtničkih i poduzetničkih institucija i prijedloge projekata na europskoj razini na kojima bi se moglo surađivati. Predstavnici HOK-a istaknuli su otvorenost i spremnost za sva pitanja, prijedloge i ideje vezane za unaprjeđenje gospodarske suradnje dviju zemalja.
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.