Novosti

  • Novosti
  • Poziv na sudjelovanje na treninzima za obrtnike i druge male i srednje poduzetni...

Poziv na sudjelovanje na treninzima za obrtnike i druge male i srednje poduzetnike u projektu „Spremni za prava potrošača“ - "Consumer Law Ready“


U sklopu nastavka projekta "Spremni za prava potrošača" – "Consumer Law Ready" provode se daljnje edukacije namijenjene obrtnicima i drugim malim poduzetnicima iz prava potrošača u digitalnom dobu.

Tijekom rujna 2021. godine održat će se četiri treninga od kojih će tri biti provedena online, dok se prvi održava uz fizičku prisutnost sudionika 4. rujna 2021. godine u Novom Vinodolskom. Poziv za sudjelovanje nalazi se u prilogu.

Glavni cilj treninga je poticanje razvoja malog poduzetništva i jačanje jedinstvenog europskog tržišta kroz edukaciju MSP-ova iz prava potrošača u digitalno doba.

Edukacija obuhvaća i promjene koje je doživjela legislativa iz prava potrošača na razini Europske unije, koje neposredno utječu i na poslovanje svih trgovaca, posebno malih i srednjih poduzetnika (tzv. Omnibus direktiva) i čija je implementacija u hrvatsko zakonodavstvo upravo u tijeku.

Hrvatska obrtnička komora je nacionalni partner u ovom projektu kojeg od 2017. godine Europska komisija i Europski parlament provode u cijeloj Europskoj uniji, i kojim upravlja konzorcij Eurochambres (Udruga europskih trgovinskih i industrijskih komora) u konzorciju s SMEunited-om (Europska udruga obrtnika, malih i srednjih poduzetnika) i BEUC-om (Europska organizacija za zaštitu potrošača).

Završetkom ovog treninga polaznici dobivaju europski certifikat. Treninzi za polaznike su besplatni. Za više informacija o budućim edukacijama posjetite:

http://www.consumerlawready.eu/

ili nas kontaktirajte na

e-mail: clr@hok.hr
telefon: 01 4806 618  CLR logoPreuzimanja
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.