Novosti

  • Novosti
  • Platforma Preporukica.hr pruža posebne pogodnosti za članstvo Hrvatske obrtničke...

Platforma Preporukica.hr pruža posebne pogodnosti za članstvo Hrvatske obrtničke komore u projektu HOK Zajednička nabava


Platforma www.perporukica.hr pruža posebne pogodnosti za članstvo Hrvatske obrtničke komore u projektu HOK Zajednička nabava  Novi partner u projektu HOK zajednička nabava je tvrtka Bebabit d.o.o. koja osigurava znatno povoljnije korištenje platforme preporukica.hr svih članovima Hrvatske obrtničke komore.

Tvrtka Bebabit d.o.o. na tržište je plasirali platformu preporukica.hr  koja omogućava poduzetnicima da vrlo jednostavno i u svega nekoliko klikova bez ikakvih stručnih znanja, rizika i ulaganja, postave i promoviraju vlastite usluge na internetu. Nešto što je ranije uključivalo ulaganja koja se broje u desecima tisuća kuna preporukica.hr to omogućava bez ulaganja i rizika. Svi pružatelji usluga koji žele razvijati svoje poslovanje i pronaći nove klijente sada imaju mogućnost da to učine krajnje jednostavno i efikasno. 

Platforma za pružatelje usluga pronalazi adekvatne poslove i klijente te ih putem najnaprednijih računalnih tehnologija spaja sa istima radi realizacije posla. Na ovaj način otklonili smo sve rizike i potrebna ulaganja, a pružatelji usluga na platformi plaćaju samo unaprijed definiranu naknadu za krajnji rezultat, dakle spajanje sa novim klijentom. Ovakav način promocije i marketinga otklanja sve kompleksnosti i ulaganja sa malog poduzetnika i istovremeno omogućava jednostavan način dolaska do novih klijenata, rast prihoda i razvoj poslovanja bez rizičnih ulaganja.

Detaljnije informacije možete pronaći na linku:

https://www.hok.hr/pogodnosti/hok-zajednicka-nabava/partneri/bebabit-doo

https://www.preporukica.hr/promo/hok

https://www.preporukica.hr/
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.