Novosti

  • Novosti
  • Održan sastanak predstavnika Hrvatske obrtničke komore s delegacijom Veleposlans...

Održan sastanak predstavnika Hrvatske obrtničke komore s delegacijom Veleposlanstva Republike Francuske u Zagrebu


lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb
lorem ipsum dolor sit thumb

U Hrvatskoj obrtničkoj komori 20. studenoga 2023. godine održan je radni sastanak predstavnika Hrvatske obrtničke komore na čelu s Glavnom tajnicom Violetom Jelić i Veleposlanstva Republike Francuske n čelu s Florence Bouyala-Imbert, šeficom Ureda trgovinske misije Francuske pri Veleposlanstvu u Zagrebu.

Gđa Bouyala-Imbert iskazala je zahvalnost na prijemu te istaknula važnost suradnje između malih i srednjih poduzetnika dviju država. Posebno je naglasila prioritetne zadatke Trgovinskog odjela Francuske u Zagrebu, koji uključuju poticanje poslovne suradnje i pružanje informacija o uvjetima i pravilima poslovanja u Republici Francuskoj. Također, predstavila je i mogućnosti zajedničke suradnje na različitim projektima, uključujući razmjenu poslovnih informacija, informiranje poduzetnika o poslovanju u obje države te poslovno povezivanje i umrežavanje između obrtničkih i poduzetničkih institucija.

Glavna tajnica HOK-a predstavila je glavne aktivnosti i ustroj Hrvatske obrtničke komore, ističući ulogu Komore u međunarodnim asocijacijama malih i srednjih poduzetnika te njezin doprinos obrazovanju za obrtnička zanimanja i stjecanju majstorskih zvanja obrtnika. Istaknula je i otvorenost HOK-a za suradnju s Uredom za trgovinu Francuske u Zagrebu, kao i s obrtničkim i poduzetničkim institucijama u Francuskoj.

Zaključak sastanka je nastaviti poslovne kontakte, dostaviti kontakte obrtničkih i poduzetničkih asocijacija malih i srednjih poduzetnika Francuske Hrvatskoj obrtničkoj komori, te predstaviti listu sajmova i gospodarskih događanja u Francuskoj tijekom 2024. koja bi mogla biti interesantna članovima Komore. Također su planirani zajednički angažman i priprema seminara na temu uvjeta poslovanja u Republici Francuskoj za hrvatske obrtnike i poduzetnike, zakazanog za prvu polovicu 2024. godine.
HOK Obrtnik Plus
HOK Majstori ljepote
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.