Novosti

  • Novosti
  • Blagdanska čestitka predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca

Blagdanska čestitka predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca


Drage obrtnice i obrtnici,
Predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec
kraj svake godine obilježen je razmišljanjima o prilikama koje nam je ona donijela, ali i preprekama s kojima smo se morali suočiti.

Obrtništvo je uvijek bilo i jest temelj gospodarstva naše zemlje, a cilj nam je da upravo naši obrtnici budu prepoznati kao karika bez koje se ono ne može održati. Zato radimo na tome da kroz unaprjeđenje zakonodavnog okvira i osiguranjem brojnih pogodnosti olakšamo poslovanje obrtnika. Hrvatska obrtnička komora predstavlja interese svih hrvatskih obrtnika, a naši su članovi naš najveći potencijal. Uvjeren sam da uz vlastite snage i sposobnosti, uz složnost i zajedništvo, imamo šansu odgovoriti na sve probleme koji nam se nađu na putu. 

Ova božićna čestitka daje mi priliku da svim obrtnicama i obrtnicima kažem hvala. Hvala za povjerenje, za podršku, za poticaj. Hvala što ste nas motivirali da zajedničkim snagama gradimo bolju budućnost hrvatskog obrtništva. U predstojećoj godini čekaju nas novi izazovi. Svjesni smo koliko posla je pred nama, ali isto tako smo spremni na predan rad. 

Vama i vašim obiteljima, u ime Hrvatske obrtničke komore i svoje osobno ime, želim da ove blagdane provedete u miru i ljubavi. Neka Vam nova 2020. godina donese zdravlje i sreću, ali i poslovne uspjehe.
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.