Novosti

  • Novosti
  • 3,2,1…testirajte svoje znanje iz dijela majstorskog ispita na Info danu Hrvatske...

3,2,1…testirajte svoje znanje iz dijela majstorskog ispita na Info-danu Hrvatske obrtničke komore


Pripremate se za polaganje majstorskog ispita? Muči vas što morate znati na ispitu o vođenju obrta? Želite se bolje upoznati s konkretnim pitanjima iz ispita?

Onda svakako trebate doći na Info-dan Hrvatske obrtničke komore na adresi Ilica 49, Zagreb u petak, 4. ožujka 2022. godine.

Upoznajte se s novim pitanjima za područje majstorskog ispita iz gospodarstva i pravnih propisa koja su uvedena na ovom ispitnom roku. Iskoristite mogućnost rješavanja pripremnog ispita, uklonite nepoznanice i stres prije dolaska na pravi ispit. Ovo je jedinstvena prilika za sve zainteresirane kandidate i buduće kandidate.

Ispiti se rješavanju online te biste odmah dobili rezultat.

Računala su spremna. Sve što trebate učiniti je odabrati jedan od ponuđenih termina i ispuniti prijavni obrazac OVDJE ili nam se javite na mail: mirna.krasic@hok.hr. Broj mjesta je ograničen.

Info-dan organizira se u sklopu projekta Erasmus+ Master 4.0: Unaprjeđenje majstorskih ispit koji provodi Hrvatska obrtnička komora. Kroz projekt se izrađuju nova ispitna pitanja za majstorske ispite te online platforma za pripremu i polaganje majstorskog ispita.

Za sudjelovanje na Info-danu obavezna je COVID potvrda.

Logo EU

 
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.