Novosti

  • Novosti
  • Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup članova Hrvatske obrtn...

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup članova Hrvatske obrtničke komore na 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu


Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati s 50% cijene standardno uređenog izložbenog prostora kolektivan nastup članova HOK-a na 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2023. koji će se održati od 13. do 17. rujna 2023. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Međunarodni sajam u Celju je izložba s oko 1000 izlagača iz 34 države diljem svijeta. Sajam svake godine privlači velik broj posjetitelja, a procjenjuje se da će ih ove godine biti oko 80.000 iz više od 40 država. Ovo je idealna prilika za obrtnike i poduzetnike da kvalitetno prezentiraju svoje proizvode i usluge te uspostave direktan kontakt s potencijalnim kupcima. Sajam pruža izvrsnu platformu za provjeru kvalitete proizvoda i usluga, s fokusom na izvoz i stvaranje novih poslovnih kontakata za buduće poslovanje.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća široki spektar industrija i sektora. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u poslovnim susretima, prisustvovati međunarodnim prezentacijama te istražiti različite sektore poput drvne i metalne industrije, inox opreme, elektrotehnike, prerade plastike, gume, obrade metala, strojogradnje, prehrane i ugostiteljstva, izrade alata za obradu drva, plastike i metala, namještaja i unutarnjeg uređenja, završnih radova u graditeljstvu, alata za uređenje doma i okoliša, energetike, opreme za prehrambenu industriju, mehanizacije sela, građevinske mehanizacije, montažnih kuća, proizvoda široke potrošnje, IT opreme, starih zanata i tradicionalnih obrta te turizma.

U nastavku se nalaze osnovne informacije o sajmu, a na dnu stranice i prijava za nastup na 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2023. :

 55. Međunarodni sajam obrtništva i poduzetništva Celje 2023., Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje, www.ce-sejem.si

Termin održavanja: 13. – 17. 9. 2023.

Radno vrijeme sajma: 09,00 – 19,00 sati

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa i reprezentaciju na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Celje-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Celje, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute te kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu “ključ u ruke”, uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 96,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno 120,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Puna cijena izlaganja po principu „ključ u ruke” standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 192,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno 240,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, a u slučaju vertikalnog panoa na stijeni iznosi 1 m2.

Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti:

  1. prijavu – obavezno navesti potreban namještaj na štandu
  2. podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalje na sajam
  3. izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu „Podaci o robi izlagača“.

ROK PRIJAVE NASTUPA: 12. 8. 2023. godine ili do popune izložbenog prostora

Dostava prijavnog materijala – u Hrvatsku obrtničku komoru – adresa: Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb, putem telefaksa: 01/48 46 610 ili putem elektroničke pošte: drazen.horvat@hok.hr

Osiguranje robe/eksponata: izlagačka roba za vrijeme sajma nije osigurana, a ako izlagač ima robu veće vrijednosti, tu robu može osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe, bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robe: izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište izvođača štanda te je dužan pridržavati se dobivenih uputa.

Napomena: skrećemo pozornost da izlagači ne mogu nastupiti u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore ako imaju dugovanja prema komorskom sustavu!

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup, utoliko ispunjene prijavne materijale što prije dostavite u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila Vaš nastup.

Za dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: 01/48 06 650 (Dražen Horvat) i/ili e-mail: drazen.horvat@hok.hr .

Iskoristite ovu prigodu te svoje proizvode i usluge predstavite na najvažnijem obrtničkom sajmu u ovom dijelu Europe u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore!

Prilozi:

  • Prijavni materijali i uvjeti nastupa na 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2023.
  • Privola za korištenje osobnih podataka u pripremi i provedbi nastupa izlagača na 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2023.

Foto_izvor: ce-sejem.siPreuzimanja
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.