Novosti

  • Novosti
  • 32. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

32. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore


Datum događanja: 24.11.2019. - 26.11.2019.
Lokacija: Šibenik, Solaris

32. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

Pozivamo vas na 32. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK), koji će se održati od 24. do 26. studenoga u Šibeniku, u hotelu „Ivan", u turističkom naselju Solaris.

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije,  pokrovitelj Ministarstvo turizma i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a partner je Hrvatska turistička zajednica.

Na Kongresu se predviđa sudjelovanje velikog broja ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnika resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, predstavnika komorskog sustava te drugih uglednih gostiju.

Sudionike očekuju zanimljiva izlaganja i rasprave predstavnika institucija i stručnjaka iz područja ugostiteljstva te komercijalne prezentacije i promocije. Kongres je ujedno prilika za razmjenu iskustva među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje. 

Ovogodišnji koncept Kongresa donosi novine, pa će se tako prvog radnog dana održati dvije panel rasprave na kojima će ključni dionici raspravljati o važnim temama za struku. Prvi panel obrađivat će važnost korištenja namirnica lokalnih proizvođača u gastronomskoj ponudi te potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivog turističkog proizvoda. Druga panel rasprava bavit će se gorućim problemom nedostatka radne snage u ugostiteljstvu i obrazovanju stručnog kadra.

U drugom danu Kongresa održat će se niz zanimljivih prezentacija i radionica, pa će sudionici imati priliku čuti o umijećima spravljanja najbolje kave, naučiti kako kreirati vinsku kartu za svoj ugostiteljski objekt ili pak kako izraditi koktel od domaće žestice.

Uz radni dio kao temelj Kongresa, planiraju se popratna događanja koja će posjetiteljima približiti ugostiteljsku i turističku ponudu domaćina, kao i proizvođača iz ostalih dijelova Hrvatske.

Organizacijom Kongresa na suvremen i atraktivan način želi se prije svega promovirati struka. Na Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika pozivaju se ugostitelji, turistički djelatnici, predstavnici institucija, stručnjaci iz područja, kao i ostali zainteresirani.

CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA – REZERVACIJA

Specifikacije pojedinih usluga:

  • Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 300,00 kn
  • Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 480,00 kn
  • Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 130,00 kn, buffet večera 115,00 kn po osobi
  • Boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi
  • Navedene cijene uključuju PDV

Sve vezano uz rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, dostavljat ćete isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi:

https://www.amadriapark.com/HOK2019.

Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com 

Sve upite vezane uz Kongres možete uputiti na kontakt:

Krešimir Tomić 

Telefon : 01/4806 631; 01/4806 666 – centrala

e-mail: cehovi@hok.hrkresimir.tomic@hok.hr

Pozivamo Vas i ove godine da se odazovete u što većem broju!

Program Kongresa nalazi se u privitku.

 Preuzimanja

Naziv datoteke
Program_događanja_32 kongresa.pdf 345.67 KBInformacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.