Novosti

  • Novosti
  • Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika u Novom Sadu

Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika u Novom Sadu


Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika u Novom SaduHrvatska obrtnička komora, temeljem poziva Privredne komore Srbije, poziva zainteresirane hrvatske obrtnike i poduzetnike da se prijave za sudjelovanje na poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 16. svibnja 2018. godine za vrijeme trajanja 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, paviljon „Master“ Novosadskog sajma.

Organizator poslovnog susreta je Privredna komora Srbije, a uz hrvatske poduzetnike, pozvani su poduzetnici iz Makedonije, Mađarske, Italije, Francuske, Kine i Ukrajine.

Poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti proizvodnje hrane i pića, opreme za poljoprivrednu proizvodnju, umjetnih gnojiva i sjemena,  iz obnovljivih izvora energije u poljoprivrednoj proizvodnji, industrije prerade i pakiranja prehrambenih proizvoda.

Organizatoriposlovnih razgovora ne naplaćuju sudjelovanje na poslovnim razgovorima prijavljenim poduzetnicima, koji trebaju sami osigurati ulaznicu za sajam, a rok prijave sudjelovanja je zaključno do 10. svibnja 2018. godine.

Radni jezik na poslovnim susretima je engleski jezik.

Zainteresirani poduzetnici prijavu vrše direktno putem internet stranice poslovnih razgovora u Novom Sadu preko linka: http://agrob2b2018.talkb2b.net

Na navedenoj stranici mogu se vidjeti liste prijavljenih sudionika razgovora te uređivati profil svojeg obrta/tvrtke u listi prijavljenih poduzetnika za poslovne razgovore.

Za sve dodatne informacije i upite kontak osoba je:

Dražen Horvat

Hrvatska obrtnička komora

Tel.: 01/48 06 650

Elektronska pošta: drazen.horvat@hok.hr  ili hok@hok.hr
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.