Novosti

  • Novosti
  • Na Državnom prvenstvu cvjećara HOK a u Splitu predstavljena vrhunska cvjetna izl...

Na Državnom prvenstvu cvjećara HOK-a u Splitu predstavljena vrhunska cvjetna izložba


Na Državnom prvenstvu cvjećara HOK-a u Splitu predstavljena vrhunska cvjetna izložbaNa jučerašnjem prvenstvu u Dioklecijanovim podrumima izabrana predstavnica Hrvatske za Europsko natjecanje cvjećara, koje će se održati iduće godine u Poljskoj.

U organizaciji Hrvatske obrtničke komore, cvjećari su dobili priliku natjecati se na Državnom prvenstvu cvjećara HOK-a, pokazati svoja umijeća u pet kategorija te izboriti plasman za natjecanje na europskoj razini.

Tročlana sudačka komisija, na čelu s predsjednikom Međunarodne organizacije cvjećara – FLORINT, Simonom Ogrizekom, ocjenjivala je kandidate u svih pet tema, a ukupnim zbrojem bodova proglašena su prva tri mjesta.

Trećeplasirani natjecatelj je Tihomir Košćak iz Koprivnice, drugo mjesto je osvojila Ani Poklepović iz Splita, a pobjednica Državnog prvenstva cvjećara HOK-a 2019. je Suzana Lonjak iz Osijeka, koja će predstavljati Hrvatsku na Europskom natjecanju cvjećara 2020. u Poljskoj.

Svi radovi s natjecanja do 7. svibnja bit će izloženi na 44. Prazniku cvijeća u Dioklecijanovim podrumima. Također, članovi FLORINTA u narednim će danima u Splitu održati sastanke i radionice za cvjećare, na kojima će govoriti o najnovijim trendovima u struci i primjerima dobrih praksi iz svojih zemalja.
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.