Novosti

  • Novosti
  • Hrvatski frizeri i kozmetičari na Svjetskom prvenstvu u Parizu

Hrvatski frizeri i kozmetičari na Svjetskom prvenstvu u Parizu


Hrvatski frizeri i kozmetičari na Svjetskom prvenstvu u ParizuSvjetsko prvenstvo frizera i kozmetičara održava se u Parizu od 14. do 16. rujna 2019. godine. Hrvatska obrtnička komora, Ceh frizera i kozmetičara, kao punopravni član Svjetske frizerske organizacije OMC i ove godine osigurao je mogućnost natjecateljima da nastupe, a zainteresiranim članovima da posjete Svjetsko prvenstvo u Parizu.

Hrvatsku će predstavljati tri natjecatelja, u tri različite kategorije:

Mario Vidaček u kategoriji progresivnog šišanja i avangarde na lutci, Matea Mesić u juniorskoj kategoriji svečane i svadbene frizure na lutci te Dragutin Sastić  u kategoriji majstor stilist salonsko šišanje.

Ceh frizera i kozmetičara HOK donio je odluku da se ove godine za odlazak na Svjetsko prvenstvo ne radi izlučno natjecanje, već je dana mogućnost natjecateljima da se prijave te na taj način pristupe natjecanju.

Natjecateljima koji su se odlučili nastupiti na ovom natjecanju, Hrvatska obrtnička komora pokrila je iznos troška jedne individualne kategorije. Hrvatska obrtnička komora organizirala je i osigurala prijevoz autobusom koji je za sudionike besplatan. 

Za vrijeme trajanja natjecanja potpredsjednica Ceha Žana Jurlina sudjelovat će u radu OMC-a, kao i članica Ceha Martina Gregur, koja je ujedno i dugogodišnja licencirana sutkinja u ženskim kategorijama. U radu OMC i za vrijeme natjecanja sudit će Lidija Štokić u ženskim kategorijama, dok će Antonija Tretinjak biti sutkinja za kozmetičke kategorije - make up.     

Vjerujemo da će hrvatski predstavnici dati sve od sebe te zabilježiti uspjeh na ovom važnom natjecanju.
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.