Novosti

  • Novosti
  • Poziv na SMExport tjedan

Poziv na SMExport tjedan


Međunarodna trgovačka komora (ICC) objavila je poziv na sudjelovanje u SMExport tjednu koji će se održati od 18. do 22. ožujka ove godine. Inicijativu su osmislili ConnectAmericas, platforma Međuameričke razvojne banke (IDB) i ICC u suradnji s Googleom, ExporTT-om, CAMACOL-om i JAMPRO-om. Događaj će biti virtualan, a sudjelovanje u njemu je besplatno.

Tijekom jednosatnih predavanja sudionici će dobiti znanje o temeljnim aktivnostima za konsolidaciju u međunarodnoj trgovini, o uspostavljanju učinkovite izvozne strategije, odabiru odgovarajućih međunarodnih tržišta te o tome kako prilagoditi svoj poslovni model za uspjeh u globalnom okruženju. Osim toga, sudionici će u svakom predavanju imati priliku komunicirati sa stručnjacima o svakoj od obrađenih tema i dobiti materijale putem kojih će moći primijeniti naučeno.

Gostujući govornik biti će Valle Garcia de Novales, potpredsjednik Komisije ICC-a za međunarodno trgovačko pravo i praksu, koji će održati predavanje o Incoterms pravilima 20. ožujka.

Obuka je namijenjena:

  • poduzetnicima iz malih i srednjih poduzeća (MSP) koji žele započeti ili ojačati svoje izvozne aktivnosti i istražiti poslovne mogućnosti na globalnim tržištima;
  • zaposlenicima MSP-ova koji žele proširiti svoje znanje o vanjskoj trgovini;
  • profesionalcima koji žele proširiti svoje znanje o vanjskoj trgovini radi pružanja kvalitetnijih usluga.

Termini održavanja: 18. – 22. ožujak u 15:00 sati (srednjeeuropsko vrijeme)

Predavanja će biti održana na engleskom jeziku, a sudionici koji su prisustvovali na više od 80% predavanja dobit će potvrdu o sudjelovanju.

ICC je svjetska organizacija koja predstavlja više od 45 milijuna tvrtki u više od 100 zemalja, a djeluje putem 93 nacionalna odbora pa tako i u Hrvatskoj. Glavna misija ICC-ja jest omogućiti uspješno poslovanje poduzećima diljem svijeta. Članice su vodeće svjetske tvrtke, mala i srednja poduzeća, poslovna udruženja i lokalne gospodarske komore.

Suosnivači ICC-ja Hrvatska su Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska odvjetnička komora, Hrvatska udruga banaka i Hrvatska obrtnička komora.

 

 

Više informacija i obrazac za registraciju u SMExport tjednu možete pronaći ovdje.

 

Foto: SMExport Week 2024
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.