Novosti

  • Novosti
  • Italian Balkan Trade Summit

Italian Balkan Trade Summit


Talijanska platforma FederCamere.it prošlog je tjedna organizirala online konferenciju „Italian Balkan Trade Summit“, s ciljem otvaranja poslovnih mogućnosti za talijanske tvrtke na Balkanu i u regiji te izgradnje talijansko-inozemne mreže odnosa. Događaj na vrhu uključivao je prezentacije organizacija i institucija država sudionica, panele, B2B sastanke i virtualni sajam.

Talijanski forum

FederCamere.it je platforma koja talijanskim poduzećima pruža usluge informiranja i obuke kao podršku pri internacionalizaciji njihovog poslovanja, u suradnji s različitim institucijama i organizacijama te drugim javnim i privatnim subjektima.

Radi proširenja područja poslovanja u regiji organiziran je i ovaj događaj, a u njemu su sudjelovale nacionalne trgovinske komore, udruženja obrtnika i poslodavaca, regionalne i općinske uprave, diplomatska predstavništva, talijanske i inozemne agencije, javna i privatna poduzeća te predstavnici ministarstava Italije.

U događaju je sudjelovalo 13 država: Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Grčka, Sjeverna Makedonija, Crna gora, Rumunjska, Srbija, Slovenija te Turska, Cipar, Mađarska i Hrvatska, ispred koje su nastupili Talijansko veleposlanstvo i Talijanski institut za vanjsku trgovinu u Zagrebu, Vijeće stranih ulagača Hrvatske te Hrvatska obrtnička komora, koju je predstavio savjetnik za promociju i konkurentnost obrtništva te organizaciju poslovnih susreta i sajmova u zemlji i inozemstvu Dražen Horvat.

Kako bi se potakla suradnja talijanskih i inozemnih tvrtki te organizacija sudionica, posebno za ovu prigodu postavljen je virtualni sajam i u sklopu njega virtualni štandovi sudionika konferencije, koji će biti dostupni na platformi do kraja godine.

Poslovnim ponudama talijanskih poduzeća i virtualnim štandovima sudionika konferencije možete pristupiti ovdje registracijom kao posjetitelj.

Foto: B2Bitalia.org
Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

HOK – Vaš izvor informacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.