Novosti

  • Novosti
  • Dani otvorenih vrata za mikro, male i srednje poduzetnike Hrvatski zavod za norm...

Dani otvorenih vrata za mikro, male i srednje poduzetnike - Hrvatski zavod za norme


Povodom obilježavanja Dana mikro, malih i srednjih poduzetnika 27. lipnja 2022. godine Hrvatski zavod za norme organizira Dane otvorenih vrata za mikro, male i srednje poduzetnike.

Cilj je ovog događanja informiranje poduzetnika o radu Hrvatskog zavoda za norme i Kontaktne točke za mala i srednja poduzeća, koja je uspostavljena u normoteci HZN-a.

Poduzetnici će imati priliku dobiti informacije o normama u njihovu području interesa, moći će pregledavati norme i/ili ih naručiti.

Za sudjelovanje na ovom događanju potrebno je najaviti dolazak e-poštom: normoteka@hzn.hr ili msp@hzn.hr.
 
Povodom Dana otvorenih vrata i obilježavanja 17 godina rada Hrvatskog zavoda za norme, od 27. lipnja do 8. srpnja 2022. godine odobravat će se akcijski popust u iznosu od 20 % za naručene hrvatske normativne dokumente.
 

Akcijski popust zbraja se s redovitim popustima navedenim u važećem Cjeniku normativnih dokumenata i publikacija, pa se za neke kategorije kupaca može ostvariti popust i do 70 %.

Dođite, posjetite Kontaktnu točku za mala i srednja poduzeća, koja je uspostavljena u normoteci Hrvatskog zavoda za norme na adresi Ulica grada Vukovara 78 i naučite kako norme mogu pomoći poduzetnicima!

Svim poduzetnicima želimo sretan Dan mikro, malih i srednjih poduzetnika!

Kako norme mogu pomoći poduzetnicima?

O Kontaktnoj točki i o tome kako norme mogu pomoći poduzetnicima možete se informirati u podcastu na platformi PoslovniTV gdje je gostovala dr.sc. Ana Marija Boljanović, voditeljica Odsjeka za poslove normoteke Hrvatskog zavoda za norme i Kontaktne točke za mala i srednja poduzeća Kako norme poduzetnike čine konkurentnijima na tržištu? - Poslovni dnevnik

#HrvatskiZavodZaNorme #norme #poduzetnici 

Link: www.hzn.hr

 
HOK Obrtnik Plus
humanitarna akcija

Informacije

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II., p.p.166 10 000 Zagreb
+385 (01) 4806 666
+385 (01) 4846 610
hok@hok.hr
OIB: 96583527575

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.

Copyright © 2019 HOK - sva prava pridržana.